U14-1 tæt på sejren mod Randers Freja

De to hold mødtes sidst i pokalturneringen på samme bane i starten af marts.
Den kamp vandt Randers Freja med 1-0.

Igen i aften var det en jævnbyrdig kamp.

Hobro havde det klare overtag i første halvleg, hvor der var flere gode muligheder.
En af disse blev udnyttet, da Thomas Pedersen fik scoret til 1-0, som var pauseføringen.
Hobro-drengene kan kun ærgre sig over, at der ikke stod en lidt større føring på tavlen efter første halvleg.

I anden halvleg var det igen Hobro, som havde det meste initiativ.
Der var dog ikke tale om de store chancer i nogle af enderne i halvlegens første halvdel.
Da der manglede 13 minutter måtte Mario begå et frispark tæt ved eget felt, som dommeren taktserede til gult kort.
Randers Freja fik ikke udbytte af frisparket.

Artiklen forsætter:

Kort efter fik Calle også et gult kort for at lave et frispark højt oppe på banen.
Dermed måtte Hobro spille med 9 mand mod Randers Frejas 11.

Randers Freja fik etableret et pres, og på et indlæg fik en Freja-spiller headet bolden i mål til 1-1, da der manglede fem minutter af kampen.

Jeppe havde kort efter et fladt skud udefra, som var meget tæt på at bringe Hobro foran, og da Hobro blev 10 spillere var det Karl, som havde en afslutning fra en meget spids vinkel, som blev reddet på målstregen.

I det sidste minut var det Randers, der var tæt på sejren, da en afslutning ramte overliggeren og det efterfølgende klumpspil var tæt på at resultere i mål.

Men kampen endte 1-1, hvilket især Hobro kan ærgre sig over.

U14-1 spiller igen på søndag den 2.april, når holdet besøger HEI

Tekst: Claus Stenum Jensen – Foto: Johnny Sørensen