You are here
Home > Galleri >

U14-1 hårdt ramt af hovedstød og overtid

To kampe i træk måtte U14-1 indkassere et mål i henholdsvis dyb overtid og kampens slutminutter. Begge gange mod meget dygtige modstandere.

Stillingen før de omtalte mål var i begge kampe 1-1, så derfor endte de to kampe med smalle nederlag på 1-2 til henholdsvis Randers Freja og AGF.

Onsdag mødte U14-1 Randers Freja på udebane.
Holdet spillede en fin kamp med masser af godt spil, men som omtalt kunne Randers Freja tage sejren efter to mål på hovedstød efter hjørnespark, det sidste tre minutter inde i overtiden.

Fredag aften var AGF på besøg på DS Arena.
Efter en start hvor AGF pressede Hobro tilbage på banen, så fik holdet mere og mere kontrol over kampen. Så meget, at Hobro overtog taktstokken i kampen, og kort før pausen bragte Calle Hobro i front. Det var en fortjent føring.

I anden halvleg var det AGF, der tog taktstokken, men Hobro-drengene holdt i lang tid AGF fra store chancer. Men et kvarter før tid gik det galt, da AGF scorede på hovedstød efter hjørnespark.

Fem minutter senere fik en Hobro-spiller et gult kort med en 10 minutters straf.

Fire minutter før tid fik AGF så scoret sejrsmålet — igen på hovedstød efter et hjørnespark.

To flotte kampe, som resulterede i nul point var hård kost for drengene, men selve indsatserne var rigtig gode, og der er en tydelig positiv udvikling i holdets spil.