Tre år mere til Jesper Rask

Hobro IK og Jesper Rask har forlænget samarbejdet, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2021.

29-årige Jesper Rask stod i den forgangne sæson samtlige kampe for Hobro IK og formåede at holde buret rent i 11 Superliga-kampe. Dermed blev han noteret for næstflest clean sheets af alle målmænd i Superligaen i 2017/18-sæsonen.

Nu er Hobro IK og Jesper Rask blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2021. Der er således lavet en ny treårig aftale mellem parterne, og det glæder sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen.

– Jesper har været en sikker sidste skanse for Hobro IK gennem mange sæsoner, og han præsterede også rigtig flot i den netop overståede sæson, hvor han blev noteret for næstflest clean sheets af alle målmænd i Superligaen. Vi er ovenud tilfredse med Jespers præstationer i Hobro IK, og vi glæder os over, at han også er i klubben i de kommende tre år, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Jesper Rask kom til Hobro IK fra AGF i 2010 og har sidenhen stået 251 kampe for mandskabet fra Mariagerfjord. Den statistik får han nu rig mulighed for at udbygge i de kommende sæsoner.

– Jeg har efterhånden været i Hobro IK i mange år, og det er en rigtig dejlig klub at være i. Vi har længe været og er stadig inde i en positiv udvikling som klub, og det er fedt at være en del af. Så jeg ser frem til at være en del af klubben i de næste tre år også, fortæller Jesper Rask i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Foto: johnny sørensen – Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen

Leave a Reply