Foto: TM&E-air-view.dk

Torben E Møller/Guldmoller.dk – arrangerer en underholdende aften med foredrag, præmier og masser af hygge.

Onsdag den 15. november klokken 19 kan i komme og møde Thomas Evers Poulsen og Christina Hembo der hver især vil holde et foredrag på Hobro Golfklubs lounge.

Vi kender Thomas Evers Poulsen fra Vild Med Dans, hvor han i over 11 år har danset gulvet tyndt og charmeret sig ind i danskernes TV-stuer. Blandt andre med smykke- og ur-designer Christina Hembo, der er medejer af CHRISTINA Jewelry & Watches.

Thomas Evers Poulsens verden er dansens, og han evner om nogen på sin egen lune facon at bringe rytmen videre ind i sit foredrag ”Jeg kan få kvinder til alt”. Og det skal nok tages både for pålydende og med et glimt i øjet.  Thomas er kendt for sine underholdende foredrag, så der er lagt op til en hyggelig aften i Thomas´ selskab.

Christina Hembos hverdag handler også om at forme og performe, men ikke på et dansegulv, som det gjorde i den periode, hvor hun sammen med Thomas Evers blev nummer tre i Vild med Dans. Som designer af smykker og ure, har hun som designer, stifter og medejer af CHRISTINA Jewelry & Watches i løbet af få år udviklet en god idé til en succesrig virksomhed, som i dag lægger navn til et af Danmarks førende smykke- og ur-brands. Christinas foredrag ”Fra drøm til virkelighed” er historien om et liv som designer, mor og virksomhedsejer. Om at finde vejen og motivationen til succes i privat- og erhvervsliv.

”Hos Torben E Møller/Guldmoller.dk glæder vi os til foredragene med Thomas og Christina. Og til en sjov og hyggelig aften i selskab med både trofaste og nye kunder. De vil også kunne se alle de seneste nyheder fra CHRISTINA Jewelry & Wathces,” udtaler Peter Møller fra Torben E Møller/Guldmoller.dk.

Du kan købe billet til foredraget hos Torben E Møller – Adelgade 20 9500 Hobro.

Pris: 150 kroner (inkl. let anretning vand + vin).

Foto: TM&E-air-view.dk

Leave a Reply