Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen - Hobro IK

Top mod bund på DS Arena

Det er NordicBet Ligaens første- og sidsteplads, der skærtorsdag mødes på DS Arena. Men AB har flere gange i sæsonen vist, at de kan drille ethvert hold i rækken, hvorfor Thomas Thomasbergs mandskab ikke har råd til at tage let på opgaven.

Hobro har vundet begge de indbyrdes opgør mod AB i denne sæson. Først blev akademikerne besejret med 4-1 på DS Arena, før himmerlændingene senere i efterået gæstede Gladsaxe Stadion og hev alle tre point med hjem.

Sammen med et hurtigt kig på tabellen, hvor Hobro ligger helt i toppen, medens morgendagens gæster er at finde i den anden ende, så giver det gode forhåbninger om tre point mere i morgen for Thomas Thomasbergs tropper, der endnu ikke har tabt en kamp i foråret.

Men AB har tidligere vist, at de sagtens kan slå fra sig. Cheftræner Søren Bjergs mandskab har skaffet de fleste af deres point på udebane, hvor de har slået Fremad Amager, Nykøbing FC og for nyligt også FC Fredericia, ligesom det i sidste uge blev til 0-0 mod HB Køge.

Søndagens kamp på Falster mod Nykøbing FC, hvor Hobro efter en skidt første halvleg var heldige med blot at være bagud med 1-0, viste, at uden den rette indstilling, så vinder man ingen fodboldkampe.

1.865 tilskuere var til den seneste hjemmekamp mod HB Køge – det er sæsonrekord på DS Arena. 

Til hjemmekampen mod AB har trænerteamet udtaget følgende spillere.

1. Jesper Rask
2. Anders Holvad
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
9. Lucas Jensen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Mads Schäfer
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Alexander Nybo
17. Rune Hastrup
18. Onur Albayrak
25. Kasper Povlsen
26. Martin Mikkelsen
27. Edgar Babayan
80. Quincy Antipas

Der er i første omgang udtaget 20 mand til opgøret, hvorfor to vil blive sorteret fra i morgen. I weekenden var Rune Hastrup taget med resten af spillerne til Nykøbing, men backen blev syg på turen og var derfor ikke i stand til at indgå i kamptruppen. Heldigvis er den hurtige forsvarsspiller igen på højkant og klar til at møde AB.

Der er ingen TV-dækning af morgendagens kamp, hvorfor en påskefrokost bestående af live-fodbold og stadionpølser på DS Arena i høj grad er anbefalelsværdig. Sidder du fanget ved svigerfamilien, så hold dig opdateret under bordet gennem Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat under hele kampdagen.

Tekst: Jonas Bisgaard Kristensen / Foto: Johnny Sørensen

Leave a Reply