You are here
Home > Nyheder >

Tonny overdrager penslerne til Hobro Malerfirma

Hobro Malerfirma driver 109 år gammel malervirksomhed fra Hadsund videre i samme ånd – det har de lovet mester

Klokken er ved at slå pensionsalder for 65-årige Tonny Andersen, og han er derfor blevet enig med Hobro Malerfirma om, at de per første januar 2018 overtager hans malerfirma, Kaj Petersens Eftf. i Hadsund.

Fagligheden forbliver i top
Hos Hobro Malerfirma glæder man sig, omend med en smule ærefrygt, til at skulle løfte arven efter malermester Tonny Andersen.
Vi kører selvfølgelig virksomheden videre i samme navn og ånd. Det er et 109 år gammelt malerfirma, og en så lang og respektabel historie har vi ikke tænkt os at slette. I stedet fortsætter vi med at levere malerarbejde af høj faglig standard – helt i Tonnys ånd, oplyser malermester Niels Rasmussen fra Hobro Malerfirma, der begrunder overtagelsen af Kaj Petersens Eftf. med, at han ser et stort potentiale i Hadsund by og omegn.
Hadsund er en flot fjord by med en fantastisk atmosfære, og vi ser gode muligheder for at drive malerforretning, baseret på høje professionelle standarder, i byen. Vi håber selvfølgelig, at Tonnys eksisterende kunder tager godt imod os, men vi ser også, med fortsættelsen af BoligJobordningen, et stort potentiale i de mange sommerhuse der ligger i området, forklarer Niels Rasmussen

Erhvervsliv og industri skal også have med penslen
Hobro Malerfirma har en malersvend, der bor i Hadsund, og det er meningen, at det er hende, som overtager penslerne efter Tonny, og fremover udfører malerarbejdet i Hadsund og omegn . Men, på sigt satser Niels Rasmussen på, at der er basis for, at der kan ansættes flere til at dække opgaverne på Hadsundegnen. Med den ekstra kapacitet som Hobro Malerfirma tilfører Kaj Petersens Eftf., håber Niels Rasmussen nemlig, at man også kan påtage sig flere og større opgaver for erhvervslivet og industrien i og omkring Hadsund.

Det er overleverende ejer, Tonny Andersen heller ikke det mindste i tvivl om.
På grund af min alder har der de sidste år kun været mig selv i firmaet. Men, tidligere har jeg haft op til 10 svende ansat, så jeg er ikke i tvivl om, at Niels og Hobro Malerfirma kan få mit malerfirma op i samme gear igen. Det er jo også derfor, at jeg har valgt dem til at videreføre firmaet. De er professionelle, fagligt dygtige og leverer til tiden. Og, så er Niels, ligesom jeg, maler med stort M. Han brænder for malerfaget. Og især det sidste er grunden til, at det er blevet Niels, som overtager min virksomhed.

Foto: TM&E-Air-view.dk

 

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top