You are here
Home > Galleri >

To dobbelte målscorere sikrede Hobro-sejr

Hobro trådte søndag eftermiddag ud af skyggen fra to store nederlag på Sundby Idrætspark, da de efter en stærk anden halvleg vandt med hele 4-0 over Fremad Amager. Både Anders Holvad og Pål Alexander Kirkevold blev dobbelte målscorere på DS Arena.

Hobro var mest dynamiske og aggressive i kampens begyndelse. Allerede i opgørets første halvandet minut sendte venstrebacken Björn Kopplin, der som sædvanligt var offensivt indstillet, to giftige indlæg i boksen. Fremad Amager arbejdede sig dog bedre med i opgøret og havde en god periode, hvor de var mest på bolden.

Men begge hold havde svært ved at kapitulere af etablerede angreb, og de sporadiske optræk til målchancer, som kampen trods alt indeholdt, kom efter tilfældigheder og kontraangreb. Kampen var derfor fattig på giftige forsøg mod mål, og de 1.759 tilskuere på DS Arena måtte vente til kampen 23. minut, før det blev farligt. Et hjørnespark blev bokset ud på kanten af feltet, hvor Jesper Bøge med sin førsteberøring sparkede den tilbage mod mål uden held.

Forsøget fra Hobros højreback blev startskuddet til en god periode for hjemmeholdet med farlige dødbolde og meget boldbesiddelse. Et langt indkast taget af Björn Kopplin blev sendt tilbage til tyskeren, som servede bolden ind foran mål igen. Her dumpede den ned for fødderne af Martin Mikkelsen, men kantspillerens forsøg fløj et godt stykke over mål.

Værterne dominerede nu totalt opgøret, og de næste bud på en åbningsscoring for hjemmeholdet kom fra langskud. Først trak Lucas Jensen ind fra sin kant og hamrede kuglen et pænt stykke over mål, og minuttet efter gjorde Mads Schäfer Bak ham kunsten efter på en løs bold på kanten af feltet.

Fremad Amager kørt over
Fremad Amager startede anden halvleg bedre end Hobro. Men det var fortsat småt med de åbne målchancer. Først cirka ti minutter efter pausen brændte det for alvor på, da Anders Kaagh blev sendt igennem til højre for mål, men angriberens afslutning mod den fjerne stolpe trillede ved siden af mål.

Evigt opportunistiske Anders Holvad kom ind mere eller mindre fra anden halvlegs start efter en soloulykke fra Wilfried Domoraud. Omkring midterlinjen jagtede han en løs bold, som han prikkede fra gæsternes anfører Mohammed Abdalas, hvorefter han satte i løb mod mål. Ved kanten af feltet forsøgte han så at finde Lucas Jensen i dybden, men i stedet var det gæsternes forsvarer Mads Gabel, der kom på bolden og prikkede den forbi sin egen målmand og på stolpen, hvorefter Pål Kirkevold kunne løbe ind i returen og bringe Hobro i front.

Det satte for alvor hjemmeholdet i gang, og blot få minutter senere, blev føringen fordoblet. Et hjørnespark fra højre endte i et mindre klumpspil på kanten af det lille felt, og i sidste ende landede læderet for fødderne af Anders Holvad, som med indersiden scorede sit første mål i foråret og syvende i alt i sæsonen.

Fem minutter senere lå bolden igen i nettet. Fremad Amager blev spillet tynde i deres venstre forsvarsside, og et fladt indlæg fandt Lucas Jensen midt for mål, hvorfra han sikkert sendte bolden forbi keeper Mikkel Hasling. Desværre var linjevogterens flag allerede i vejret, og scoringen blev annulleret for offside.

Så ventede DS Arena da blot fem minutter mere på, at stillingen blev 3-0. Pål Kirkevold tog sagen i egen hånd, da han driblede ned ad højrekanten, ind i banen og efter lidt tilfældigt ping-pong i boksen med sin anden scoring i kampen reelt afgjorde affæren.

Men der var to store nederlag på Amager, som skulle vaskes af tavlen, og Hobro fortsatte med at søge scoringer. Indskiftede Quincy Antipas trak ind i banen fra venstre og afsluttede, og et halvt minut senere forsøgte også Anders Holvad sig efter en opspilsfejl fra gæsterne.

Værterne blev ved med at presse på. Pål Kirkevold var i en tilsyneladende umulig situation ved baglinjen til venstre for mål, men på den ene eller anden måde kom han forbi sin oppasser og fandt Anders Holvad midt for målet i boksen, hvorfra målscoreren til 2-0 flugtede kuglen over kassen.

Hobro jagtede en 4-0-scoring som gale, og dybt i overtiden lykkedes det at give DS Arena et mål at gå hjem på. Indskiftede Jacob Tjørnelund blev sendt bag forsvaret i venstre og fandt en blank Anders Holvad foran mål, hvor han med sin anden scoring gjorde det til slutresultatet 4-0.