You are here
Home > Nyheder >

Serie 1 sejr over førerholdet

Tirsdag aften spillede Hobro IK’s førstehold, i amatør regi, kamp på DS Arena mod kredsen pt. bedst placerede hold, Aalborg Chang.

Vi startede ud i en lidt anderledes formation end normalt, hvor vi afventede de zebrastribede fra Aalborg på egen banehalvdel. Det så okay ud, og vi fik afvist det meste i starten. Dog lavede Chang et gennembrud i deres højre side efter 15. minutter, hvorefter en aflevering skrå tilbage i feltet kynisk blev udnyttet til en 1-0 føring til Chang. Det var lidt en spand kold vand i hovedet, men heldigvis har vores fokus på mentalitet hjulpet, for spillerne samlede handsken op, og de arbejder bravt videre.

Umiddelbart efter(18. min.) fik Mathies Skjellerup en halvsvær aflevering i dybden, men han fik på akrobatisk vis loppet bolden over Changs fremadbrusende keeper – flot mål. Stillingen holdt til pausen.
I 2. halvleg fornemmede man, at begge hold ville gå efter sejren, men stadig med en vis respekt for hinanden, og ingen af holdene gav for alvor los i bestræbelserne herpå.

Mikkel Bundgaard fik efter 52. minutter gult kort, da han kom en anelse for sent i en tackling, og slemt blev værre da Mathies Skjellerup kun 6 minutter senere også fik en ostemad. Så var det pludselig 11 vs. 9, men hold da op, hvor de gul/blå blusede arbejdede hårdt for sagen og vi kom igennem perioden uden at indkassere scoringer. Tværtimod kom vi til en kæmpe chance, da Sean C. Andersen brød igennem i højresiden og centrede præcis til Faris Bijedicic, der desværre brændte chancen tæt under mål.

Efter 74 minutter slår vi kontra; Sean spiller Mathies i dybden, hvorefter en aflevering på tværs til Niclas Elfving var lige ved at give mål. Desværre nåede Elfving ikke helt frem til bolden, og stillingen var stadig 1-1.

Og endelig endelig endelig fik vi scoret efter en standardsituation – den har vi ventet lang tid på. Et hjørnespark efter forreste område bliver forlænget af en Chang spiller, og Mikkel Bundgaard får opsnust chancen, og han får headet bolden i det fjerneste hjørne til en 2-1 føring. I det 80. minut får Chang udlignet, da vi smider bolden i et opspil; Chang kører konsekvent mod mål, spiller på tværs og 2-2.

Kun 2 minutter efter får Sean C. ANdersen en bold i dybden i højresiden. Han har Elfving med på tværs, men Sean vælger at drible højre om keeperen og sparker sikkert bolden i mål til 3-2 føring til HIK.
I to minutters overtid får Chang en giga chance, da bolden bliver spillet på tværs i det lille felt, men heldigvis for os, sparker Chang spilleren bolden på overliggeren og herefter over mål. Vi afværger til sidst, og Chang får i slutminutterne et rødt kort efter en voldsom tackling.
Sejren betyder, at vi bibeholder kontakten til de tre tophold, og nu ser vi således frem til den svære udekamp mod nedrykkerne fra Dronningborg på lørdag.
Det var en gedigen holdindsats, hvor attituden var på plads og hvor der også ofte var kvalitet i vores handlinger. Oliver Keldberg, Sean C. Andersen og Mathies Skjellerup delte den interne kåring “Man Of The Match”.

Hobro IK – Aalborg Chang 3-2(1-1)
15. min. 0-1 Chang
18. min. 1-1 Mathies Skjellerup
75. min. 2-1 Mikkel Bundgaard
80. min. 2-2 Chang
82. min. 3-2 Sean C. Andersen

Hobro IK opstilling: 4-5-1