You are here
Home > Nyheder >

Sejr i sommerens første testkamp

Hobro IK gæstede Støvring i sommerens første testkamp, hvor det blev til en 1-2 sejr over jyllandsserie-holdet Støvring IF. Hobros mål blev sat ind af amerikanske Babajide Ogunbiyi og nyindkøbet Nicholas Gotfredsen.

Det var favoritterne fra Hobro, som kontrollerede spillet fra kampens start. Hobrogenserne spillede således kuglen tålmodigt rundt på banen, og denne dominans resulterede i flere dødbolde til Hobro, som værterne fra Støvring havde stor problemer med at afværge.

Kampens første mål blev da også scoret på netop en dødbold. Efter et kvarters tid blev et Hobro-hjørnespark servet ind i feltet, hvor tårnhøje Babajide Ogunbiyi kom højest og headede kuglen i mål. 0-1 til Hobro.

Der skulle ikke gå længere end fem minutter før Støvrings målmand igen måtte hente bolden ud af netmaskerne. Igen var det en høj bold, der blev servet ind i Støvrings felt, og denne gang var det nyindkøbet Nicholas Gotfredsen, som flot steg til vejrs og headede bolden i mål. Nicholas Gotfredsen, der normalt spiller i forsvaret, var overraskende placeret i angrebet i dagens kamp, og han beviste altså, at han sagtens kan score mål.

Værterne fra Støvring ville dog også lege med, og det lykkedes dem at reducere til 1-2 i 41. spilleminut. Herefter fik værterne mere tro på tingene, men det resulterede dog ikke i nogle oplagte målchancer.

SE FLERE BILLEDER PÅ WWW.DK-EVENT.DK

Efter pausen var det tydeligt at se, at Hobro-spillerne netop er vendt tilbage efter sommerferien. Derudover gennemførte spillerne et fysisk hårdt træningspas blot få timer før testkampen i Støvring, hvorfor der var trætte ben at spore blandt Hobro-spillerne. Derudover blev der sendt en del prøvespillere i aktion, hvilket også satte sit præg på spillet i anden halvleg.

Begge hold manglede generelt skarphed i de offensive aktioner i anden halvleg, og der faldt da heller ikke flere scoringer i opgøret. Dermed kunne Hobro rejse hjem fra Støvring med en velfortjent sejr i bagagen.

Hobro spiller allerede næste testkamp på torsdag klokken 19.00, hvor modstanderen er Kvik/Aalestrup IF.