Foto: Erik Røgild fra ihobro.dk var på pletten og fik skudt nogle fine billeder.

Seje Rosendal piger i nyt tøj

En stor tak til Vestergaard biler, Peugeot Mariagerfjord for et hammer fedt udebane sæt.

Rosendals piger årgang 2006,2005 & 2004 kunne mønstre hele 31 piger, da der blev sagt tak til Lars Neldorf. Erik Røgild fra ihobro.dk var på pletten og fik skudt nogle fine billeder.

Pigefodbolden i Rosendal vokser og det var netop en af grundene til at Lars valgte at støtte.
Ud over hoved sponsoratet fra Vestergaard Biler støttes pigerne af KNAUF, Sigvardsen Blik & Montage som også er kommet på det fine sæt.
Klubbens hovedsponsor Jutlander bank er selvfølgelig også på maven og sidst men ikke mindst Intersport Hobro som har stået for hele ”fremstillingen”.

Alle piger har valgt nummer og fået eget navn på trøje og bukser, så det er nogle stolte piger der nu huserer på forskellige stadions rundt omkring i Himmerland.
Turneringen er netop afsluttet og u13 pigerne vandt ovenikøbet mesterrækken – også u11 & u12 pigerne har klaret sig flot, men her tælles der ikke point.

Socialt er pigerne gode ved hinanden på tværs af årgangene og det sker da også at de yngste er oppe og hjælpe de ældste.

Nu glæder vi os til indendørs turneringen starter, men det betyder ikke, at der ikke skal trænes udenfor.Pigerne har de sidste par år trænet vinteren igennem når vejret har tilladt det.

Leave a Reply