Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen - Hobro IK

SE VIDEOEN HER: Vi skal være mentalt stærke mod FCK udtaler Sabbi i et interview

Emmanuel Sabbi blev skiftet ind i anden halvleg mod Vejle Boldklub sidste fredag, hvor han leverede et godt indhop krydret med et flot mål. Det var dog ikke nok til at sikre holdet fra Mariagerfjord point i kampen, men den unge amerikaner beretter om, at det ser bedre og bedre ud for hver kamp under den nye cheftræner Allan Kuhn.

– Vi har haft god energi til træning, og det ser bare ud til at blive bedre og bedre for hver kamp. Det var et uheldigt nederlag, men vi kommer stærkt tilbage i næste kamp, siger Emmanuel Sabbi, der håber på en startplads i mandagens kamp mod FC København.

– Som fodboldspiller håber man altid, at man starter, men sådan er det ikke altid. Men jeg synes, jeg har gjort det godt til træning, og jeg håber, at jeg starter inde mod FC København.

Det er en svær opgave, der venter Hobro-mandskabet i sæsonens første hjemmekamp, hvor FC København gæster DS Arena. Der skal mental styrke og vilje til, hvis Allan Kuhns mandskab skal levere overraskelsen, mener Emmanuel Sabbi.

– Vi ved, at det er et godt hold. De spiller godt, de angriber godt, og de forsvarer godt, så vi skal ramme dagen.

– Vi bliver nødt til at være mentalt stærke. Det kommer til at gå op og ned i løbet at kampen, men vi skal bare ville det mere end dem.

– I fodbold kan alt ske. Et godt hold kan møde et mindre godt hold, men hvis det mindre gode hold kommer med energien og viljen, så kan de løbe afsted med alle pointene.

Unge Emmanuel Sabbi slutter af med et godt bud på, hvorfor Hobro-fansene skal komme på DS Arena og støtte holdet fra Mariagerfjord på mandag.

– Fordi det er vores første hjemmekamp, og vi vil fighte, ligesom man så sidste sæson, og vi håber på at give tilskuerne en god kamp og et godt resultat, slutter 20-årige Emmanuel Sabbi.

Mandagens kamp mod FC København fløjtes i gang kl. 19.00. Billetter til opgøret kan købes her.

Video: Hobro IK TV – Foto: Johnny sørensen – Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen

Leave a Reply