You are here
Home > Nyheder >

Rekordoverskud præsenteret ved generalforsamling

Hobro IK kunne ved aftenens generalforsamling præsentere et netteoverskud på 2,2 mio., hvilket er det største overskud i klubbens historie. Foruden regnskabsaflæggelsen blev der valgt et nyt medlem ind i bestyrelsen i form af Thomas Bjerre.

Der har i dag været generalforsamling i Hobro IK A/S, selskabet der driver professionel fodbold i Hobro IK, hvor bestyrelsesformand Lars Kühnel startede med bestyrelsens beretning om det forløbne år.

Efter beretningen blev regnskabet for perioden 1/7-17 – 30/6-18 præsenteret, og det viste et rekordoverskud. Der blev således præsenteret et nettooverskud på lidt over 2,2 mio., hvilket giver et årsresultat på 1,7 mio. efter skat. Der blev derudover præsenteret en nettoomsætning på 32,6 mio.

Bestyrelsesformand Lars Kühnel glæder sig over regnskabet.

– Det er enormt positivt, at vi kan præsentere et så positivt regnskab med klubbens største nettooverskud nogensinde, og det er især imponerende, da vi har investeret meget i både spillertruppen samt holdet bag holdet, hvor vi blandt andet har fået sportschef samt fysioterapeut ansat på fuld tid, siger Lars Kühnel.

– Vi har i øjeblikket omkring  det 17. – 18. største spillerbudget i Danmark, og vi har et langsigtet mål om at flytte det op til det 10. største, da det er en forudsætning for, at vi over tid kan fastholde vores status som Superliga-klub. Det er uden tvivl et ambitiøst mål, da vi så skal konkurrere med klubber, der har hjemme i langt større byer end Hobro, men det er nødvendigt, fortæller formanden.

Der kom på aftenen også en enkelt ændring til bestyrelsen, da René Greve trådte ud. Dermed skulle der vælges et nyt bestyrelsesmedlem, og her faldt valget på Thomas Bjerre, der også sidder i bestyrelsen i foreningen Hobro IK. Der skal fra klubbens side lyde en stor tak til René Greve for indsatsten gennem flere år i bestyrelsen.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny Sørensen

HobroPortalen
Tekst på vej
Top