You are here
Home >

Alle Hobroportalen.dk’s sider er beskyttet efter Lov om Ophavsret.

Billedekreditering:
De fleste billeder vi har brugt på www.HobroPortalen.dk er lånt fra www.DK-EVENT.dk eller taget af vores fotograf Johnny Sørensen. Billederne må ikke anvendes på andre sites end Hobroportalen.dk, og du må derfor ikke kopiere disse.

Kopiering og lignende fra HobroPortalen.dk
Du må ikke kopiere vores billeder, artikler, grafik eller designet på hjemmesiden. Ønsker du at anvende materiale fra HobroPortalen beder vi dig kontakte mail@hobroportalen.dk

Papirprint af HobroPortalen.dk er til fri afbenyttelse, men ikke til kommerciel brug. Det er desuden ikke tilladt at tage kopier i elektronisk og eller digital form, iflg. ophavsretslovens § 12 dette gælder også screendumps uden forudgående aftale.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver skriftlig tilladelse fra HobroPortalen.dk

Links
Det er tilladt at henvise og linke til alle undersider på www.HobroPortalen.dk. Du må dog kun linke så længe www.HobroPortalen.dk IKKE fremtræder i et udenfor HobroPortalen.dk domænes frame, og det er heller ikke tilladt at etablere ’dybe’ links til vores fotografier og grafik.

HobroPortalen.dk er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som HobroPortalen.dk linker til.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere & linke til så kontakt os på mail@hobroportalen.dk

Ansvarshavende redaktør på HobroPortalen.dk
Johnny sørensen
Mail: mail@hobroportalen.dk

HobroPortalen.dk drives & ejes af
www.EventGruppen.dk

Skriv et svar

Top