Foto: TM&E-air-view.dk

Open By Night hos Prima Beer and vine.

Smagsprøver, telt, pølsevogn og masser af nyheder…..

Fredag aften kommer smagsløgene på overarbejde, hvis du kommer forbi eventteltet hos Prima Beer and vine. Der er masser af smagsprøver og mange nyheder indenfor vin, spiritus og øl.
Karlas mormor er en af de nye udstillere til denne Open By Night. Hun står med lækre sæber og brugskunst – Udtaler Frank Sørensen og fortsætter- Vi har mange spændende leverandører med til fredagens Open By Night. Vi har 1 vinleverandør der står med Louis Jadot mærket, som er franske bourgogne vine , 2 spiritusleverandører med henholdsvis rom og gin produkter og selvfølgelig chokolade og italienske specialiteter- slutter Frank Sørensen af.

Prima Beer and vine holder fast i traditionen med fadøl til en 20.- og pølsevognen er selvfølgelig med igen. Der er borde og stole i teltet så man kan sidde ned og hygge sig. Til Open By Night har forretningen åben og der er mange nyheder indenfor vin, spiritus og øl på hylderne.

Netop det store sortiment, og den viden der er blandt folkene bag Prima Beer and vin, er en oplevelse i sig selv. Hylderne er fyldt op med masser af smagsoplevelser, som strækker sig over mere end 50 lande og 2000 forskellige varer. Når man går rundt i butikken ved brotorv i Hobro, er butikken indrette smagfuldt og med masser af spændende flasker på hylderne.

Tekst/Foto: www.air-view.dk

Leave a Reply