Nyt katteinternat i Hobro tilbyder at passe dine katte i hjemmet.

Til efteråret får Hobro sit eget katteinternat. MinVenKatten har afdelinger i Odense og Haderslev og  er nu på vej med et tilbud i Hobro.

Bag initiativet står Anita Sønderup, der har erfaring fra flere andre katteinternater.
Om projektet siger hun: “I dag findes der ingen internater mellem Aalborg, Randers og Viborg, så vi glæder os til at kunne tilbyde omplacering af herreløse katte lokalt”.

Forberedelserne til internatet er i fuld gang i hjemmet på Friheden i Hobro, hvor der i første omgang skal være plads til femten internatskatte.

For at rejse penge til projektet tilbyder MinVenKatten Hobro feriepasning af katte i Hobro og omegn, vel at mærke i kattenes eget hjem.” Det kan være utroligt stressende for en kat at blive passet et fremmed sted med nye lugte og lyde”, forklarer Anita Sønderup: “Derfor vil vi gerne tilbyde at passe katten, der hvor den bor”.

Som en ekstra service vil MinVenKatten Hobro også holde øje med hjemmet efter aftale med kunden, og for eksempel vande potteplanter, tømme postkasse og passe hjemmets andre mindre dyr.

Det er muligt at læse mere om kattesitter service og internatet på www.minvenkattenhobro. her kan du også læse mere om hvordan du som privatperson eller firma også har mulighed for at støtte projektet økonomisk.

Leave a Reply