You are here
Home > Nyheder >

NYESTE KUNSTGRÆSTEKNOLIGI SKAL BRUGES PÅ ANLÆGGET I IK ROSENDAL

NKI som er et af de førende kunstgræsleverandører i Danmark, er valgt som leverandør til den nye bane i IK Rosendal

Lars Poulsen fra NKI udtaler ” IK Rosendal får en helt ny kunstgræstype bestående af 2 forskellige fiberformer, som er specielt udviklet til højfrekvent brug og til de skærpede krav som FIFA stiller til kunstgræsbaner. Der er pt. kun installeret 4 baner med denne fiber i Danmark, så IK Rosendal bliver en smule pionér med deres nye bane.
Banesystemet har den højeste certificering og er optimeret i forhold til de stadig stigende
miljømæssige krav som myndighederne stiller til kunststofanlæg og dette er løst med en speciel backing.”

”Udover op mod 40 FIFA certificerede anlæg i Danmark, senest det nye træningsanlæg i Randers FC, står NKI`s producent også bag baner i bl.a. Ajax Amsterdam, Milan og Atletico Madrid og når disse klubber kan bruge produktet, kan vi nok også i Rosendal…
Vi er selvfølgelig i Rosendal meget trygge ved en leverandør med de referencer og har i hele processen oplevet en konstruktiv og iderig samarbejdspartner i NKI” udtaler Henrik Andersen fra gruppen bag anlægget.

”NKI ser meget frem til samarbejdet med IK Rosendal og vil behandle proceduren, med dyb respekt for det kæmpestore arbejde som kunstgræsgruppen og lokale kræfter har lagt i projektet.
Kendetegnet ved bevidstheden om at banen skal holdes korrekt i mange år og det er en filosofi som afspejler sig i alle de anlæg som vi i NKI allerede har udført ” siger Lars Poulsen fra NKI

Flotte referencer og udtalelser som kan ses på NKI´s hjemmeside Klik her

Foto: Google Maps

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top