Foto: Jutlander Bank

Ny souschef i Hobro

Udnævnelse i Jutlander Bank

Simon Andersen, Hobro, er tiltrådt som souschef i Jutlander Banks største afdeling, Privatkundeafdelingen på Store Torv i Hobro.

30-årige Simon Andersen begyndte som elev i den selvsamme afdeling – dengang under navnet Sparekassen Hobro – og efter endt uddannelse arbejdede han hovedkontoret, dels i Privatkundeafdelingen, dels i sparekassens fjernkundeafdeling.

I 2013 søgte han nye udfordringer uden for sparekassen, men vendte halvandet år senere tilbage til Privatkundeafdelingen, der i mellemtiden var blevet til Jutlander Bank.

Moden til lederjob

”Jeg er glad for Jutlander Bank og bankens måde at behandle både kunder og medarbejdere på, og med 10 år i faget og en HD 2. del, der også handler om ledelse, føler jeg mig moden til at påtage mig et lederjob, siger Simon Andersen, der nu i samarbejde med afdelingsdirektør Per Norup Olesen skal lede den 33 m/k store afdeling på Store Torv.

”Privatkundeafdelingen i Hobro er en rigtigt god afdeling med et højt fagligt niveau og med mange kompetente medarbejdere samlet ét sted”, konstaterer Simon Andersen.

Den nyudnævnte souschef er født og opvokset i Klejtrup, men bor nu i Hobro med sin samlever Simone og parrets søn på ni måneder.

I sin fritid har han tidligere selv været en ivrig fodboldspiller i Klejtrup Boldklub, men helliger sig i dag sin gerning som fodbolddommer – og dyrker en del løb.

[Billedtekst]

Simon Andersen – ny souschef i Jutlander Banks Privatkundeafdeling på Store Torv i Hobro.

Leave a Reply