Ny aftale til Nicholas Gotfredsen

Hobro IK er blevet enige med Nicholas Gotfredsen om en ny kontrakt, der holder den alsidige defensivspiller i klubben i de kommende to år. Samtidig tager klubben afsked med Wilfried Domoraud og Nicolaj Jørgensen, der begge har kontraktudløb ved udgangen af denne måned.

I den forgangne sæson blev det til 13 optrædener i Alka Superligaen for 29-årige Nicholas Gotfredsen, der har spillet i alt 34 kampe og scoret 4 mål, siden han kom til klubben for to år siden. Nu tager den alsidige defensivspiller yderligere to år i Hobro-trøjen, da han har sat sin signatur på en ny toårig aftale med Hobro IK.

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, er glad for kontraktforlængelsen med Nicholas Gotfredsen.

– Det er dejligt, at vi kunne blive enige om en ny aftale med Nicholas, der arbejder stenhårdt hver dag og har en ydmyg tilgang til tingene. Det er nogle værdier, vi som klub også står for, og derfor passer han perfekt ind i Hobro IK. Derudover er Nicholas en kriger, der besidder et kæmpe vinderinstinkt, og den mentalitet smitter også af på holdkammeraterne. Sådan en type spiller vil vi rigtig gerne have i Hobro IK, fortæller sportschef Jens Hammer Sørensen.

Nicolas Gotfredsen var stærkt spillende i efteråret i den forgangne sæson, men et længere skadesforløb resulterede i, at han ikke kom i aktion i foråret. Den 29-årige defensivspiller er dog tilbage i fuldt vigør og har overbevist den sportslige ledelse om, at han skulle have en ny aftale, og det er han glad og lettet over.

– Efter mit skadesforløb er jeg glad og lettet over, at jeg alligevel fik vist, at jeg kan være et aktiv for klubben, og at vi nu har fået en ny aftale på plads. Jeg har det rigtig godt i Hobro IK, og jeg ser frem til at fortsætte i klubben og give den gas i de kommende to år, fortæller Nicholas Gotfredsen.

Farvel til Domoraud og Jørgensen
Samtidig med Nicholas Gotfredsens kontraktforlængelse tager Hobro IK afsked med franske Wilfried Domoraud samt målmand Nicolaj Jørgensen, der begge har kontraktudløb ved udgangen af denne måned. Deres aftaler forlænges således ikke.

Wilfried Domoarud kom til Hobro IK i januar 2016 og har siden spillet 43 kampe og scoret 9 mål. Nicolaj Jørgensen kom til klubben for et år siden og fik ikke en officiel kamp i Hobro-trøjen.

Hobro IK takker de to spillere for indsatsen og ønsker held og lykke i fremtiden.

Leave a Reply