Foto: Ice Team

DET SKER: Lav din egen is skulptur til Christmas Night

Hobro Handel har indgået en aftale med Billedhugger og Isskulptør Søren Cip Nielsen der kommer til fredagens Christmas Night og afvikler Isskulptur event for børn og deres forældre.

Det sker allerede fra kl. 17.30 på Store Torv hvor alle der har lyst kan komme og skabe deres helt egen is skulptur. Alle som er fyldt 7 år kan deltage og der er ingen øvre grænse. Alle børn under 10 år skal være sammen med en voksen.

”Arrangementet afvikles fra kl. 17-30 til 20.30 og vi glæder os til at se de ca. 70 is skulpturer som børn og barnlige sjæle kan producere på de 3 timer” – udtaler koordinator for Hobro Handel Arne B. Schade.

Jutlander Bank på Store Torv julehygger i stor stil. Der bliver opsat en pavillon flot pyntet med juletræer, halmballer, pakker og nisser og her kan du tage årets julefoto i flotte rammer. Fra kl. 18-20 vil der endog være mulighed for at få en kalv med på billedet. Man skal selv tage sit julebillede.
Jutlander Bank sørger også for varm kakao og saftevand og De Blå Spejdere kommer og bager deres super lækre ”ambu” æbleskiver og Hobro Garden hygger gennem hele gågaden.

”Vi ser meget frem til Christmas Night på fredag hvor butikkerne har åbent til kl. 22. Både vi og kunderne glæder os over den flotte julebelysning i Hobro`s gågade – de mange grantræer foran butikkerne og den hyggelige julemusik gennem gågaden – udtaler koordinator for Hobro Handel Arne B. Schade.

Leave a Reply