Foto: Johnny Sørensen

Kuhn efter første testkamp: Er en stolt og glad træner

Hobro IK spillede 1-1 i en testkamp mod AaB i eftermiddags. Det var sommerens første testkamp for Hobro-mandskabet og samtidig første gang, at cheftræner Allan Kuhn fik sine spillere at se i kamp, og han var meget tilfreds med det, han fik set.

– Jeg er en stolt og glad træner. Jeg synes, jeg fik set et hold, der arbejdede stenhårdt og lå godt i positionerne mod et rigtig, rigtig godt spillende AaB-hold. Så vi kom til at løbe rigtig meget, men vi fik løst det til sidst ved at lægge et højt pres, hvor Edgar så scorer til 1-1. Så jeg er meget tilfreds med første træningskamp, lyder det fra Allan Kuhn, der også sætter ord på, hvor Hobro-mandskabet kan forbedre sig.

– Helt klart med bolden. Men det er helt fair, for det er en meget, meget varm dag, og AaB er rigtig gode på kuglen. Så derfor kommer vi til at løbe meget efter dem, og derfor har man ikke det overskud, når man selv har bolden. Men det er helt klart noget, vi skal forbedre, for jeg ved, at vi godt kan.

– Forsvarsmæssigt ser vi gode ud, og organisatorisk ser vi gode ud, men vi skal blive meget bedre på kuglen, og det bliver vi også, lyder det fra Allan Kuhn.

I pausen blev der skiftet ud på hele ni positioner på Hobro-holdet, og det var ganske enkelt fordi, at Hobro IK’s nye cheftræner ville se alle spillere i kamp.

– Jeg ville gerne, at alle kom i kamp i dag. Når man er ny cheftræner, så skal man se alle i kamp, ellers får folk ikke en fair chance.

– Alt i alt var det en fin første træningskamp for os, slutter cheftræneren.

Hobro IK spiller næste testkamp på lørdag, hvor Viborg FF er modstanderen.

Foto: Johnny sørensen – tekst: Daniel Lindemann Jakobsen

Leave a Reply