Kopplin skifter til Brøndby IF ved kontraktudløb

Tyske Björn Kopplin er i gang med sin sidste sæson som Hobro-spiller. Forsvarsspilleren forlader således klubben ved kontraktudløb den 30. juni, hvorefter han i stedet skal tørne ud for Brøndby IF.

Efter en vellykket prøvetræning skrev Hobro IK kontrakt med tyske Björn Kopplin den 1. februar 2017. Lige siden har den tyske back været en fast del af Hobro IK’s forsvarskæde, men det slutter efter denne sæson, hvor kontrakten udløber.

29-årige Björn Kopplin skal i stedet tørne ud for et andet gulklædt Alka Superliga-hold, da forsvarsspilleren har lavet en aftale med topholdet Brøndby IF gældende fra den kommende sæson.

Sportschef Jens Hammer Sørensen ærgrer sig over at måtte sige farvel til Björn Kopplin, men glæder sig samtidig over at sende en spiller videre til en af de største klubber i Danmark.

– Vi ville rigtig gerne have beholdt Björn, og vi har strakt os langt for at få en ny aftale på plads, men det lykkedes desværre ikke, siger sportschef Jens Hammer Sørensen og fortsætter.

– Björn er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som er yderst professionel i sin tilgang og samtidig en meget behagelig og vellidt person. Ham kommer vi til at savne, men samtidig glæder vi os på Björns vegne over, at han nu får mulighed for at prøve sig af på allerhøjeste niveau i Danmark.

– Da vi tog Björn ind til prøvetræning, havde han ikke haft en klub i et halvt år, så han var lidt rusten. Men da han så viste sig flot frem i en træningskamp, lavede vi en aftale med ham, og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Björn er kun blevet bedre og bedre lige siden, han startede hos os, og jeg er rigtig stolt af, at vi nu kan sende en spiller videre til en af de største klubber i Danmark.

Björn Kopplin har indtil nu spillet 50 kampe og scoret 4 mål i Hobro-trøjen.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto johnny sørensen

Leave a Reply