Foto: Johnny sørensen

Konvoj kørsel Fjorden rundt med Ape 50!

Apeshop.dk er en Hobro baseret virksomhed med få år på bagen, og som indtil for nylig har haft adresse i Adelgade 84, Hobro.

Nu er Apeshop.dk flyttet op på Lupinvej 5, Hobro, hvor Temco a/s tidligere fabrikerede den kendte Gaucho grill, og hvor nærmeste nabo bla. Er BM Byg og Cemtec.

Salget af den verdensberømte lille Italienske 3 hjuler, Ape 50 fra Piaggio fabrikkerne har været støt stigende de senere år, dels fordi de kan køres uden kørekort, men lige så vigtigt er, at de bliver ombygget til gadesalgsvogne. Sidste nyt er et elektrisk køretøj, også 3 hjulet, som ligeledes vil blive vist frem. Ombygningen af køretøjerne foregår i de nyindrettede værksteder på Lupinvej, og sælges i hele landet samt Norge og Sverige. Måske er der snart en på vej til Island !

Åbent hus arrangementet (d. 27 maj 2017) er en tilbagevendende begivenhed, hvor bla. et stort antal Ape 50 ejere deltager og viser deres køretøjer frem på plænen foran hovedindgangen. Arrangementet starter kl. 09.30 og slutter ca. 20.30. Der køres fjorden rundt i konvoj fra kl. 11.00 til ca. 15.00. Et skønt skue.

SE BILLEDER FRA 2015 & 2016 HER

Foto: Johnny sørensen

Leave a Reply