3. Da blomsten var færdig, slog Jutlander-medarbejderne ring om blomsten, tog hinanden i hænderne og mindedes med et minuts stilhed hver især de kræftofre, de kender. Foto: Jutlander Bank

Jutlander-kolleger bag stemningsfuld Knæk Cancer-aktion

Det er Knæk Cancer-uge, og det markerede medarbejderne i Jutlander Banks Områdecenter Hobro torsdag morgen ved at bygge en stor model af Kræftens Bekæmpelses kendte Knæk Cancer-blomst uden for bankens afdeling på Store Torv i Hobro.

Én for én stillede kollegerne fra banken en hvid papirpose med et tændt kirkegårdslys i – 100 styks i alt – og dannede dermed blomstens syv hvide blade. Det ottende blad i blomsten, der som et rødt udråbstegn signalerer handling nu, bestod af 50 potter med brændende kærlighed. Røde, naturligvis.

”Det var helt og aldeles frivilligt, om man ville deltage, men det gjorde langt de fleste kolleger her i huset”, siger initiativtageren til den stille manifestation, privatkunderådgiver Hanne Lange, som for en uge siden sendte en mail rundt til sine kolleger med arbejdssted i Hobro og inviterede dem til at være med.

Da blomsten var færdig, slog Jutlander-medarbejderne ring om blomsten, tog hinanden i hænderne og mindedes med et minuts stilhed hver især de kræftofre, de kender. Heriblandt to – i år – mistede kolleger i områdecenteret.

Deltagerne havde hver indbetalt 100 kroner, og overskuddet efter indkøb af poser, lys og blomster bliver nu sendt til Knæk Cancer-kampagnen.

”Vi fik rigtigt mange positive reaktioner på blomsten ude på torvet fra vores kunder og andre forbipasserende i løbet af dagen”, fortæller Hanne Lange.

Knap 100 af de 465 ansatte i Jutlander Bank arbejder i Områdecenter Hobro.

Tekst & Foto: Jutlander Bank

Leave a Reply