Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen - Hobro IK

Informationsmøde hos Hobro IK

Bestyrelsen i Hobro IK-fodbold invitere i dag alle interesserede spillere, både nuværende, tidligere samt forhåbentlig kommende, til informationsmøde om de fremtidige planer og visioner for seniorfodbolden i Hobro IK.

Det er kl 19.45 vi løfter sløret for de ambitioner vi har, og hvordan vi tænker dem realiseret. Vi håber rigtig mange har lyst til at høre om projektet som vi tror på skal bringe seniorfodbolden i Hobro IK tilbage på fodboldlandkortet, og tidligere tiders styrke. Vi vil allerede nu gerne afsløre, at vi er ambitiøse på klubbens vegne, men har også allerede fulgt ambitionerne op med konkrete handlinger. Således er der allerede indgået aftale med et team på 4 personer, der skal stå i spidsen for 1.truppen fra 1/1-2017 og som præsenteres til mødet.

Vi håber at se rigtig mange af jer, og skulle man have tid og lyst, er der mulighed for at deltage i en gang træning fra 18.00-19.30 sammen med den nuværende trup. Vi byder på en bid mad til de sultne samt naturligvis lidt væske til de tørstige. Er der spørgsmål eller andet inden, må I meget gerne kontakte undertegnede.

Vi håber vi ses

Foto: Johnny Sørensen – www.DK-EVENT.dk

Leave a Reply