You are here
Home > Nyheder >

IK Rosendal vinder på hjemmebane 4-0 over Viborg Søndermarken

Vi VANDT. Den opadgående formkurve fra de sidste par uger fortsatte i dag. Vi vandt overbevisende og desværre en 4 til 6 mål for lidt 4-0 over Viborg Søndermarken.

Kampen blev spillet på Bane 3 i stedet for opvisningsbanen, da der var meget vand i det ene felt på den bane. Bane 3 er også klubbens bedste bane og kampen kunne afgøres uden tilfældigheder.
Vi startede kampen i dag med en defensiv organisation de første 10 minutter, hvor vi havde Calle i forsvaret og Nikkelsen på toppen. De første 10 minutter var meget lige, men missionen med ikke at komme hurtigt bagud lykkedes og efter præcis 10 minutter byttede Calle og Nikkelsen plads, dog flyttede vi Anders ind i midterforsvaret. Herefter sad vi 100% på kampen. Vi spillede os frem til den ene store chance efter den anden, men manglede som set tidligere på sæsonen koldblodigheden i afslutningerne.Alexander scorede godt nok, men blev dømt off side på en ellers god tværpasning fra Kristoffer Arndt Christensen. Calle kunne ikke udnytte chancerne, men efter ca. 21 minutters spil spillede han perfekt en bold i dybden til Kristoffer Arndt Christensen som flot løftede bolden over målmanden og i mål til 1-0. Vi fortsatte dominansen i resten af halvlegen, men det blev også pausestillingen.

14484751_10209476580864086_1071606363337188303_nI anden halvleg gik der kun 4 minutter, før Calle brød igennem i venstre side af feltet og flot spillede bolden skråt bagud til en fri Casper Munkholmsom kunne gøre det til 2-0.
Efter ca. 51 minutter lykkedes det så endelig for Calle at score. Casper Munkholm gav en god stikning til Calle som flot udplacerede målmanden til 3-0. Efter ca. 57 minutter brød Anders Egelund igennem til en afslutning som i stedet blev en frispilning til Casper Munkholm som gjorde det til 4-0. Det blev resultatet af kampen.
Modstanderen fik derefter et gult kort til deres nok bedste spiller og de var generelt præget af stor frustration.

For vores vedkommende var det en fornøjelse at se, hvordan vi arbejde for hinanden, havde gode returløb, havde lyd på over hele linjen og flot hvordan vi flyttede bolden rundt fra side til side. Mere af det tak og vi kan slutte sæsonen godt af.

Næste kampe for Drenge Mester er næste søndag hjemme mod Spentrup, som også er en modstander, vi med en ligeså koncentreret indsats kan vinde over.
Jeg vil ikke fremhæve en spiller frem for en anden i kampen og det er noget ufortjent at kun få fremhæves her i dette referat. Mads Krøjmand stod igen meget sikkert i målet og for første gang i sæsonen holdt vi målet rent. Mere af det tak.

I forsvaret var det godt at se Anders Egelund tilbage på holdet. Sammen med Jacob Møller fik de lukket deres angribere ned. Nikolaj Nikkelsen ogSebastian Levorsen gjorde det godt og sikkert på bakkerne. Oliver Riber Earp kom godt ind i anden halvleg, da Kristoffer Arndt Christensen desværre fik en skade. Jonas Østergaard og Kasper Nyborg Løye arbejde som heste på den centrale midt og udover at bryde modstanderens opspil var de også gode offensive. Alexander Wassard drev gæk med modstanderens back og var ophavsmand til mange chancer til os. Kristoffer Arndt Christensen arbejde godt både offensivt og defensivt og havde en dejlig kølighed, da chancen endelig bød sig til at score. Søren Værum kom godt ind i det sidste kvarter og arbejde godt på højrekanten. Casper Munkholm fik endelig scoret og det endda 2 gange og havde en assist og var god med bolden i kampen. Calle Langberg ændrede kampen markant, da han kom på toppen efter 10 minutter og med lidt mere kølighed havde han været vores topscorer efter denne kamp, men 2 gode assist og en enkelt scoring er også flot. Mere af det tak.

Vi har stadig en chance for at overleve. Viborg FF har 7 point og tabte i dag til Spentrup som dermed kom på på 11 point og er dermed sikre på endnu en sæson i Mesterrækken. Viborg FF skal i de sidste 2 kampe møde RK03 og Viborg Søndermarken. Viborg Søndermarken har 8 point og skal møde Vorup FB i næste runde. En overlevelse til os kræver at Viborg FF taber til RK03 og får uafgjort mod Viborg Søndermarken som derudover skal tabe til Vorup. Vinder vi de sidste 2 kampe kommer vi således a point med Viborg Søndermarken og hvis det flasker sig, så er vi bedre indbyrdes med Viborg Søndermarken.

Vi ser frem til endnu en uge med god og intensiv træning med deltagelse af alle inklusive Nikolaj Nikkelsen. De øvelser vi har haft de sidste 3 uger har gjort en kæmpe forskel og vi har kunnet se resultatet direkte på spillet i kampen i dag. Mere af det tak.