Foto: Johnny Sørensen (Høttideligt nytår i Hobro 2017)

Højtideligt nytår i Hobro

Hobro Handel markerede på årets næstsidste dag årsskiftet med et nyt tiltag i form af en nytårshøjtidelighed, der startede med Hobro Borgervæbnings kanonsatulering – tre skud for året, der fik – og sluttede fem kvarter senere med at alle, kunder og handlende, ønskede hinanden godt nytår.

Årets nytårstale blev holdt af borgmester Mogens Jespersen, og så var der underholdning med Onsild Sangkor, inden der blev serveret boblevand fra Føtex og kransekage fra SuperBrugsen. Årets store julekonkurrence i Hobro fandt sin vinder, da Hobro Handels formand, Morten Grotian, udtrak den heldige modtager af hele 10.000 kr.

Morten Grotian og afdelingsleder Søren Ruseng fra Bilhuset Haldrup fandt også vinderen af en måneds fri afbenyttelse af en splinterny Nissan Cashqai, der så i januar vil kunne køre op til 5.000 kilometer kvit og frit i den nye bil.

Hobro Borgervægning saluterede det nye års komme med endnu tre kanonskud for 2018, og højtideligheden blev fulgt af byens borger, der tog sig tid midt i nytårstravlheden til at stoppe op, slappe af, lade sig underholdning og sige godt nytår til venner og bekendte.

Livevideoen fra begivenheden kan ses under billederne (eller ved at klik her)

Billederne fra dagens begivenhed er fanget af fotograf Johnny Sørensen & livevideo til DK-Event´s facebook blev filmet af Mette Gjesing. Teksten er lavet af Kurt Helge Andersen,

Leave a Reply