You are here
Home > Nyheder >

Hobro videre i DBU Pokalen

I sæsonens første pokalkamp skulle Hobro IK en tur til Ringkøbing. Sejren kom i hus, selvom hjemmeholdet fra Ringkøbing spillede en fin kamp.

Tirsdag aften spillede Hobro IK sæsonens første pokalopgør, hvor modstanderen var Danmarksserie-mandskabet Ringkøbing IF. Der var en strid vind på Green Arena i Ringkøbing, og efter lodtrækningen blev det klart, at Hobro IK måtte spille første halvleg i modvind.

Og Hobro kom da også i modvind fra kampens start. Første afslutning kom fra Ringkøbings Jeppe Solgaard efter fem minutters spil. Ringkøbing-spilleren tog chancen fra en spids vinkel, men måtte se sin afslutning ryge i sidenettet.

Se også: Superliga t-shirt til fordel for Børnecancerfonden gik til OK Plus på Randersvej.

Jeppe Solgaard var på spil igen få minutter senere, hvor han sendte et indlæg ind fra højre side. Bolden endte hos den tidligere Hobro-spiller Hans Henrik Andreasen, som var med fra start for hjemmeholdet, men han kunne ikke holde sin afslutning nede, hvorfor bolden røg et stykke over mål.

Det var hjemmeholdet, som kom bedst fra land, og efter ti minutters spil kom første Hobro-forsøg så. Kasper Povlsen sendte en afslutning afsted, som dog røg langt over mål. Senere forsøgte også Martin Mikkelsen sig med et langskud, men det var ikke noget problem for Ringkøbings målmand Mads Petersen, at redde forsøget.

Efter en halv times spil kom Hobro IK foran efter et velspillet kontraangreb. Startdebutanten Onur Albayrak førte bolden frem og spillede bolden bredt ud til venstre, hvorfra Martin Mikkelsen sendte et fladt indlæg ind i feltet. Her dukkede Sebastian Andersen op og sendte bolden i kassen med indersiden.

Få minutter senere var Mads Jessen tæt på at fordoble føringen, da han fik sendt et flot langskud afsted, som Mads Petersen i Ringkøbing-buret måtte ud i fuld længde for at redde.

Der blev ikke scoret flere mål i første halvleg, hvorfor Hobro IK kunne gå til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg var det så Hobros tur til at have medvind, men det kunne man ikke se fra anden halvlegs begyndelse. Rinkøbing startede nemlig bedst, og de tunge ben begyndte at melde sig hos Hobro-spillerne, som var i kamp i Næstved for blot to dage siden.

Både Mustafa Arslan og Hans Henrik Andreasen fik et par gode muligheder for at bringe balance i regnskabet, men skarpheden manglede i afslutningsøjeblikket. Senere fik også Jacob Jay Andersen en stor mulighed, men igen manglede skarpheden.

Se også: Hobro IK: Årets ungdomstræner kåret

Med tyve minutter tilbage fik Lucas Jensen så en kæmpe mulighed for at øge Hobros føring, men han misbrugte den store chance. Unge Mikkel Mejlstrup Pedersen sendte et indlæg ind i det bagerste område af feltet, hvor Anders Holvad dukkede op og sendte bolden på tværs. Henne ved forreste stolpe dukkede Lucas Jensen så op, men tæt foran mål fik han på en eller anden måde dirigeret bolden over mål.

Fem minutter senere blev kampen så lukket af Wilfried Domoraud. Igen var det Mikkel Mejlstrup Pedersen, som fik sendt et indlæg ind i feltet, hvor Wilfried Domoraud fik headet bolden i en blød bue hen over Ringkøbings målmand.

Herefter gik luften af ballonen hos hjemmeholdet, mens Hobro kørte sejren sikkert hjem. Dermed vandt Hobro IK 2-0 og er videre til næste runde i DBU Pokalen.