You are here
Home > Nyheder >

Hobro IK taber i første udekamp i sæsonen

Første udekamp i sæsonen blev spillet i Hjørring mod Vendsyssel FF. Her blev det til et 3-0 nederlag.

På en kold efterårsaften, klædt i tåge, tabte Hobro IK 3-0 til Vendsyssel FF på Nord Energi Arena.

En kamp med masser intensitet og hårde dueller og efter 12 minutter fik Vendsyssels Mikkel Agger gult kort for en alt for voldsom tackling på Tobias Salquist.

Kort efter havde Hobro IK bolden i mål, men ligesom det skete to gange i forrige kamp, blev målet annulleret. Mads Hvilsom blev sendt i dybden og sender bolden på tværs til Louicius Don Deedson, der runder målmanden og sparker bolden i kassen, men den hurtige offensiv-spiller var for langt fremme og der dømmes offside på målet.

Vendsyssel FF spillede sig også frem til deres chancer og kort efter det annullerede mål fik gæsterne en stor chance efter et indlæg, men afslutningen røg langt forbi mål.

Kampen var meget lige og bølgede frem og tilbage uden de helt store chancer. Vendsyssel FF blev dog rigtig farlige i det 26. minut. En bold bliver slået i dybden til Mikkel Agger, der kommer alene med Hobro IK-keeperen og sikkert sparker bolden i mål.

Efter målet foretog Hobro IK en taktisk indskiftning, hvor Frederik Elkær blev skiftet ud til fordel for Alexander Baun. Den taktiske ændring blev et systemskifte fra 3-4-3 til 4-4-2, med Tobias Salquist på backen.

Vendsyssel FF stadig det farligste hold og igen efter en dødbold, hvor Vendsyssel-forsvaren for afsluttet på tæt afstand, men sikker redning af Adrian Kappenberger i målet.

Hobro IK kom bedre med og indskiftede Alexander Baun sætter Thomas Enevoldsen op til afslutning med en cut-back aflevering, men desværre bliver afslutningen ikke farlig.

Kort før pausen var Hobro IK igen på spil. Alexander Baun finder Louicius Don Deedson, der spiller Thomas Enevoldsen afsted i dybden, han får afsluttet, men bolden bliver afværget til hjørnespark. Det efterfølgende hjørnespark blev ikke farligt.

Pause

Efter pausen tog tågen til og sigtbarheden på Nord Energi Arena var lav, men kampen blev fløjtet i gang.

Hobro IK kom godt ud fra pausen og første afslutning faldt til Mads Hvilsom, men i sidenettet. Hurtigt efter var Hobro IK igen på bolden og byggede angreb op i højresiden, med hjørnespark som udfald.

Tågen gjorde det svært for især tilskuerne at se hvad, der skete på banen, men spiller knoklede på.

Vendsyssel FF fik kampens næste store chance. En bold i dybden til Mikkel Agger, der afleverer på tværs, men på et helt frit mål uden målmand, sparker Vendsyssel-angriberen bolden på overliggeren og bolden ryger ud i spil, hvor Hobro-forsvaret for afværget.
Vendsyssel FF fik udbygget føringen efter godt en times spil. Et frispark ind i feltet, som Hobro-keeperen går fejl af, bolden falder ned til Andreas Kaltoft, der nemt kan sparke bolden i mål.

Kort efter var Vendsyssel på spil igen, efter en flot dybdebold. I denne omgang kommer Adrian Kappenberger flot ud af målet og redder bolden.

Vendsyssel var bedste mandskab og efter 68 minutter scorede hjemmeholdet igen. En bold bliver slået på tværs til Ali Messaoud. Hugo Andersson i Hobro-forsvaret glider og Vendsyssel-angriberen, kan nemt sparke bolden i mål.

Hobro IK forsøgte febrilsk at kreere chancer i den anden ende, men uden at blive rigtig farlige. En stor chance tilfaldt Tobias Salquist efter hjørnespark, men afslutningen langt forbi.

Der kom ikke flere chancer i kampen. I en kamp, hvor Vendsyssel FF, var det bedste hold.