You are here
Home > Nyheder >

Hobro IK sikrer sig forsvarsspiller til vinter

Hobro IK har allerede nu sikret sig vinterens første tilgang i form af Frans Dhia Putros, der skifter til klubben ved udgangen af 2017, hvor kontrakten med FC Fredericia udløber.

Når 2017 bliver til 2018 får Hobro IK en ny forsvarsspiller i truppen. Der er således lavet en aftale med 24-årige Frans Dhia Putros, som skifter til Hobro IK til januar, hvor hans nuværende aftale med FC Fredericia løber ud. Aftalen med Hobro IK varer til udgangen af 2019.

Frans Dhia Putros er født i Aarhus og har irakiske rødder. Han startede med at spille fodbold i IK Skovbakken og sidenhen AGF, hvor han også fik debut som seniorspiller. I 2013 blev han lejet ud til Silkeborg IF, som han efterfølgende skiftede til på en permanent aftale. Siden januar 2016 har han tørnet ud for FC Fredericia.

”Det er en aftale vi er glade og stolte over. Vi har kendt Frans i mange år, og vi er sikre på, at han kommer til at passe perfekt ind med hans kompetencer. Han er en boldspillende, teknisk stærk og intelligent forsvarsspiller, som både er dygtig i det fremadrettede spil, men som også er dygtig til at forsvare,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Klubberne har været i dialog om et skifte allerede nu, men det lykkedes ikke at blive enige om en aftale, hvorfor Frans Dhia Putros spiller året ud i FC Fredericia. Forsvarsspilleren ser dog frem til at blive en del af truppen i Hobro IK.

”Vi har haft kontakt gennem længere tid, og jeg er super glad for, at vi nu er blevet enige om en aftale. Hobro IK er en klub i udvikling, og jeg ser meget frem til at blive en del af den spændende spillertrup, som man har i klubben. Jeg vil først forsøge at spille mig til en plads i startelleveren, og forhåbentligt kan jeg på længere sigt også blive en profil på holdet,” siger Frans Dhia Putros om skiftet til Hobro IK.

Frans Dhia Putros er noteret for 15 kampe i Alka Superligaen og har desuden spillet 4 ungdomslandskampe for Danmark.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny Sørensen

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top