You are here
Home > Nyheder >

Hobro IK lejer kantspiller i Randers FC

Hobro IK har i dag forstærket offensiven med den 21-årige kantspiller Edgar Babayan, som er lejet i Randers FC for resten af indeværende sæson.

Edgar Babayan skal tørne ud for Hobro IK i resten af denne sæson. Han er således lejet i Randers FC for det næste halve år, og skal dermed være med til at spille Hobro IK i Superligaen.

Kantspilleren er født i Armenien, men som toårig flyttede han til Danmark sammen med sine forældre. Den 21-årige kantspiller har spillet i Randers FC i hele sin karriere. Han fik debut i Superligaen for Randers FC i 2013, og er noteret for i alt 26 førsteholdskampe og 3 mål for klubben. Han har desuden spillet en enkelt U20-landskamp for Danmark.

”Edgar er en utrolig talentfuld spiller, som vi har fulgt længe. Han er en meget kreativ kantspiller, som har sin styrke med bolden på fødderne. Han er meget udfordrende og dygtig til at drible, og er derudover dygtig i de små områder. Han er en type, som vi mangler på vores hold, hvorfor vi er meget glade for lejeaftalen,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK’s cheftræner Thomas Thomasberg har et godt kendskab til Edgar Babayan fra sin tid i Randers FC, og han er glad for tilføjelsen af en ekstra offensiv spiller.

”Jeg er glad for at få tilføjet endnu en offensiv spiller til truppen, så vi nu har mange strenge at spille på. Vi har et godt og bredt udvalg af offensive spillere med stor forskellighed i deres spil. Edgar kommer med nogle kvaliteter, som vi ikke har i forvejen. Han er udfordrende, har et godt spark og god fart. Det er en meget fin tilføjelse til truppen,” fortæller cheftræner Thomas Thomasberg.

Det er ikke blot cheftræner Thomas Thomasberg, som Edgar Babayan kender fra sin tid i Randers FC. Han har også tidligere trænet under assistenttræner Michael Kryger og har desuden spillet sammen med flere af spillerne i Hobro-truppen.

”Hobro IK er jo først og fremmest en rigtig god klub, som også for nylig har spillet i Superligaen. Jeg kender både Thomas Thomasberg og Michael Kryger fra dengang de var i Randers, og derudover kender jeg mange af spillerne i klubben. Det er et godt sted for mig i forhold til at få noget spilletid og udvikle mig. Jeg håber at gøre det godt for klubben og at vi sammen rykker op til sommer,” siger Edgar Babayan.

Edgar Babayan træner med i Hobro IK fra i dag, hvor der trænes klokken 10.30.

Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top