You are here
Home > Nyheder >

Hobro IK klar til forårspremiere mod AGF

Hobro IK tager imod AGF i den første kamp på DS Arena efter vinterpausen. En kamp, hvor det kan blive til debut for den ene af de to nye spillere i Hobro-truppen.

Det var et skuffet Hobro-mandskab, der tilbage i sæsonens anden spillerunde måtte se sig besejret med 2-0 i Ceres Park i Aarhus. Manglende skarphed i de afgørende situationer var dengang en af de store årsager til nederlaget, og det skal være bedre, når AGF kommer på besøg i morgen aften.

På den anden side af vinterpausen er der kommet to nye spillere at arbejde med for Thomas Thomasberg og trænerteamet. Frans Putros og Alexander Baun er nye ansigter i truppen siden nytår, og her kan det blive til debut for Frans Putros, der har tilbragt stort set hele sin ungdomskarriere i netop AGF.

AGF og cheftræner David Nielsen havde en svær afslutning på efterårssæsonen, hvor det blot blev til én sejr i ni kampe i Alka Superligaen. Men gæsterne har ligeledes fået nyt blod i spillertruppen. Mest nævneværdigt er den notoriske topscorer Morten ’Duncan’ Rasmussen skiftet til polsk fodbold – og i hans sted er kommet Martin Pusic efter et kort ophold i FCK.

Det plejer at være intenst, når de to jyske mandskaber mødes, og med tanke på det danske klima bliver det hårde arbejde også afgørende i morgen aften, da grønsværen ikke indbyder til det mest polerede spil på denne årstid.

Til forårspremieren mod AGF er følgende spillere udtaget.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Wilfried Domoraud
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
80. Quincy Antipas

Kampen mod AGF fløjtes i gang klokken 19.00 og kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay.dk, hvis man ikke har mulighed for at møde op på DS Arena. Alternativt kan kampdagen følges via Hobro IK’s profiler på de forskellige sociale medier. 

Tekst: Eddi Bisgaard Kristensens / Foto: Erik Røgild

 

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top