You are here
Home > Nyheder >

Hobro IK forlænger med Peter Thomsen

Hobro IK har i dag forlænget kontrakten med Peter Thomsen, således aftalen nu løber frem til udgangen af 2019.

Peter Thomsen tiltrådte som cheftræner for Hobro IK’s 2. hold 1/8-2017, der på det tidspunkt spillede i Serie 1. Siden er det kun gået en vej, og holdet topper nu Jyllandsserien, med 8 point ned til andenpladsen. Holdet er desuden ubesejret de seneste 25 kampe.

Peter Thomsen har været en central person i den udvikling vores samlede seniorafdeling har været igennem de seneste snart to år. Både resultatmæssigt for alle 4 hold, men i endnu højere grad på spillersiden. Et kæmpe stykke arbejde, som Peter har udført sammen med alle de andre trænere og ledere i seniorafdelingen

I efteråret 2016 kunne vi dårligt præstere 10 seniorspillere, men nu oplever vi ofte over 30 spillere til træning, fra både JS, Serie 3 og Serie 5. Samtidig overvejer vi, om vi skal have meldt et hold mere til for at kunne tilbyde kampe til alle spillere. I så fald vil vi fra 2019 have 5 turnerings-seniorhold i Hobro IK.

I Hobro IK er vi meget glade for og stolte over at have forlænget med Peter Thomsen. Udover hans personlighed og faglighed, så deler Peter nemlig også bestyrelsens ambition om at genskabe en seniorafdeling båret af ambitioner, engagement og fællesskab.

SE BILLEDER FRA JYLLANDSERIEN PÅ WWW.DK-EVENT.DK

&

SE INTERVIEW HER MED PETER THOMSEN

HobroPortalen
Tekst på vej
Top