Foto: Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Hobro fejrer 25 års jubilæum

Torsdag den 25. oktober holder Andelskassen på Store Torv fest. Filialen fejrer nemlig 25 års jubilæum, den røde løber er rullet ud og personalet serverer kagemand og kaffe til alle besøgende. Derudover er der sjove konkurrencer for både voksne og børn, blandt andet med gavekort til byens butikker på højkant.

– Vi håber at se en masse glade mennesker den dag, siger filialdirektør Camilla Fisker.

Andelskassen åbnede på Store Torv i 1993 og har altså holdt til samme sted i alle 25 år. Ved åbningen var Hobro-kontoret en underafdeling af Onsild og Omegns Andelskasse. Siden har en lang række af de gamle Andelskasser slået sig sammen til Danske Andelskassers Bank, der har hovesæde i Hammershøj, og afdelingen i Hobro er en af bankens 14 filialer.

– Vi har været igennem en stor forvandling gennem årene. Folk bruger bankerne på en helt anden måde end for bare få år siden. Nu om dage kommer man ikke så ofte i banken – mange kommer der kun til rådgivningsmøder. Og dem holder vi endda gerne hjemme hos kunderne selv, hvis det af den ene eller anden grund passer bedst, fortæller Camilla Fisker.

Hun og de øvrige 10 medarbejdere i filialen har allerede haft gang i fejringen af 25 års jubilæet et par måneder og har blandt holdt ‘forfest’ med konkurrence på Andelskassens Facebook-side om AMBU-hæfter samt biletter til Superliga-fodbold på DS Arena.

– Og vi har meget mere på vej. Hvis man følger “Andelskassen i Hobro” på Facebook, kan man være med i de mange aktiviteter, der vil være resten af året. Der vil blandt andet være konkurrencer om biografbilletter og billetter til andre arrangementer i lokalområdet, fortæller Camilla Fisker.

Selve fejringen torsdag den 25. oktober vil foregå fra kl. 16.00 til 18.00, og alle er velkomne – uanset om man er kunde i Andelskassen eller ej.

Foto: Danske Andelskassers Bank A/S