Foto: Johnny Sørensen

Hobro IK forlænger med Kirkevold

Hobro IK og norske Pål Alexander Kirkevold er blevet enige om at forlænge det samarbejde, som oprindeligt varede til sommeren 2018. Den målfarlige nordmand har i dag skrevet under på en 4-årig kontraktforlængelse.

Efter 18. spillerunde i Alka Superligaen er Hobro IK placeret på en overraskende fjerdeplads. En del af årsagen til de flotte resultater skal findes hos norske Pål Alexander Kirkevold, der har fået netmaskerne til at blafre 13 gange i indeværende sæson. En målhøst, som blandt andet fik ham kåret til Månedens Spiller i Alka Superligaen i august og oktober.

Pål Alexander Kirkevold blev hentet til Hobro IK fra norske Sandefjord Fotball i sommeren 2015. Dengang blev der skrevet under på en aftale gældende til sommeren 2018, men den aftale er i dag blevet forlænget med yderligere tre og et halvt år, og dermed er den norske angriber Hobro-spiller frem til den 31. december 2021.

– Jeg er vanvittig stolt over den her kontraktforlængelse. Pål er en fantastisk dygtig angriber, hvilket han jo har bevist for hele fodbold-Danmark i denne sæson. Vi har gennem tiden haft mange dygtige angribere i Hobro, men ingen så dygtige som Pål. På Påls vegne er jeg også glad for, at fremtiden nu er på plads, så der kan falde ro over hele situationen, så Pål kan koncentrere sig fuldt ud om spillet på banen, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

– Vi har skrevet en lang kontrakt med Pål, men vi forventer ikke, at han er her i alle årene. Det er han simpelthen for god til, og hvis den rette klub kommer på banen med henblik på at hente ham, så stiller vi os ikke i vejen for et salg, tilføjer sportschefen.

27-årige Pål Alexander Kirkevold satte ny rekord tilbage i oktober, da han formåede at komme på måltavlen i 11 Alka Superliga-kampe i træk, hvilket ingen andre nogensinde har præsteret. De flotte præstationer i Hobro-trøjen har også medført, at angriberen fik debut for det norske landshold i november måned.

Den norske angriber er glad for at have afklaret fremtiden, så han nu kan koncentrere sig om at spille fodbold.

– Der har da været interesse fra andre klubber i andre ligaer, men jeg har det fantastisk godt i Hobro, hvor jeg spiller fast hver weekend. Hvis jeg skal væk, skal der et rigtig godt tilbud til, og det føler jeg ikke, der har været. Der har været meget fokus på min fremtid, og jeg er glad for, at den nu er afklaret, så jeg kan koncentrere mig om at spille fodbold.  Det er en dejlig følelse og fornemmelse, jeg sidder med her efter kontraktforlængelsen, siger Pål Alexander Kirkevold.

Den norske angriber har i alt spillet 49 kampe og scoret 25 mål i Hobro-trøjen.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny sørensen

Leave a Reply