Foto: Johnny sørensen

Hobro IK forlænger med assistenttræner

Hobro IK og assistenttræner Michael Kryger er blevet enige om en kontraktforlængelse frem til sommeren 2020. 

Michael Kryger har været assistenttræner i Hobro IK siden sommeren 2014, hvor han kom til klubben efter at have været tilknyttet Randers FC som ungdomstræner gennem seks år. Nu er aftalen mellem Hobro IK og Michael Kryger blevet forlænget frem til sommeren 2020.

41-årige Michael Kryger har gennem det seneste år arbejdet tæt sammen med cheftræner Thomas Thomasberg, som tiltrådte i januar 2017, og netop det gode samarbejde med cheftræneren har haft stor indflydelse på, at kontrakten med Hobro IK nu forlænges.

– Jeg er rigtig glad for at være i Hobro IK, hvor jeg har et rigtig godt samarbejde med Thomas Thomasberg. Vi har i det hele taget en rigtig god stab omkring spillertruppen, som har god forståelse for hinanden, og som jeg nyder at arbejde sammen med. Og så har vi ikke mindst en meget spændende spillertrup, som jeg også er glad for at arbejde sammen med hver eneste dag, udtaler assistenttræner Michael Kryger.

– Jeg nyder selvfølgelig, at det går rigtig godt for klubben lige nu, men der er ingen i klubben, som stiller sig tilfreds med den øjeblikkelige succes. Alle arbejder ambitiøst og målrettet for at forbedre tingene, og det miljø nyder jeg at være en del af, fortæller Michael Kryger.

Hos sportschef Jens Hammer Sørensen er der glæde over, at man med kontraktforlængelsen med assistenttræneren formår at holde sammen på et velfungerende trænerteam.

– Vi har et meget kompetent og velfungerende trænerteam, og derfor er jeg naturligvis meget tilfreds med, at vi er blevet enige om at forlænge aftalen med Michael. På mange parametre kan Hobro IK ikke måle sig med de andre klubber i Alka Superligaen, men vores trænerteam er fuldt ud på højde med alle de andre i ligaen, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

– Michael og Thomas arbejder godt og struktureret med en overordnet plan for vores eget spil og er samtidig dygtige til at studere og forholde sig til vores modstandere fra uge til uge. Derudover skal Michael have stor ros for den ekstra individuelle træning, han laver med spillerne hver uge, som spillerne er meget glade for, og som man kan se udbyttet af i kamp, forklarer Jens Hammer Sørensen.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny Sørensen

Leave a Reply