Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen - Hobro IK

Hobro IK ansætter Allan Kuhn

50-årige Allan Kuhn, der har tre mesterskabstitler på sit træner-CV, er blevet ansat som træner i Hobro IK.

Hobro IK har været på jagt efter en ny træner og efter at have ført samtaler med en række forskellige kandidater, har klubben nu ansat 50-årige Allan Kuhn.

Allan Kuhn er født på Bornholm, og trænerkarrieren startede også hos FC Bornholm. Siden da har han i to omgange været assistenttræner i AaB, hvor han to gange har været med til at vinde Superliga-guld. Han har også tidligere været cheftræner i FC Midtjylland samt assistenttræner i Randers FC. Det seneste trænerjob var hos Malmö FF, der med Allan Kuhn ved roret blev svenske mestre i 2016.

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, glæder sig over, at man har kunnet tiltrække en kapacitet som Allan Kuhn, der har tre mesterskabstitler på træner-CV’et.

– Med ansættelsen af Allan får vi en træner med erfaring fra øverste niveau i Skandinavien. Vi har haft flere samtaler med Allan, og vi er ikke i tvivl om, at det er godt match, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

– Allan passer ind i klubben med sit positive sind, og han passer også fodboldfagligt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på i Hobro IK. Han er en pragmatisk træner, der tager udgangspunkt i det spillermateriale, han har til rådighed, og han står derudover for noget positivt fodbold, forklarer sportschefen om ansættelsen.

Hovedpersonen selv ser frem til en spændende udfordring og glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Hobro IK.

– Jeg har altid følt mig hjemme, når jeg har været på besøg i Hobro, og de værdier klubben står for matcher perfekt med de værdier, jeg selv står for. Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, fortæller Allan Kuhn.

– Selvom Hobro IK i dag er en eliteklub, så hersker der stadig en masse klassiske foreningsværdier og tanker i klubben, og det kan jeg enormt godt lide. Der er et stærkt fællesskab og en jernvilje uden lige, og det er nogle styrker vi skal bygge videre på, så vi sammen kan flytte os og blive endnu bedre i fremtiden, lyder det fra Allan Kuhn.

Hobro-spillerne vender tilbage fra sommerferie den 18. juni, og her vil Allan Kuhn for første gange være at finde på træningsbanen på Amerikavej.

Leave a Reply