Foto: Johnny Sørensen

Hobro IK af 1913 – klæder ungdommen på i 2018

En målsætning for bestyrelsen i Hobro IK af 1913 er, at understøtte sammenhængskraften i klubben og bidrage til at alle medlemmer oplever sig som en betydningsfuld del af Hobro IK af 1913.

I ungdomsafdelingen kan dette være en udfordring med så mange piger og drenge i forskellige aldre samt både en bredde og en talent-afdeling, med meget forskellige målsætninger og virkeligheder. Men fælles for alle vores ungdomsmedlemmer er, at de er en vigtig del af Hobro IK af 1913, uanset alder, køn og sportslige niveau.

Dette budskab vil vi gerne fortælle til alle vores unge medlemmer, så har derfor besluttet, at vi vil forære en klubdragt til alle spillere fra U3-U19 i Hobro IK af 1913. Håbet er, at skabe et fællesskab mellem vores spillere, og en sammenhængskraft på tværs af både hold, køn, bredde og talent. Med andre ord skabe oplevelsen af én forening for alle medlemmer. Dragterne vil blive udleveret i foråret 2018, når den enkelte spiller har indbetalt sit kontingent.

Ungdomsafdelingen har igennem flere år afviklet en konkurrence ved sponsor-arrangementerne forud for Superliga & 1 div. Kampe i Hobro IK. Her har rigtig mange ungdomsspillere bidraget frivilligt til gennemførelsen af konkurrencen, men de har også bidraget til økonomien i Hobro IK af 1913, da konkurrencen hver gang har givet et lille overskud.  En stor del af dette overskud har ungdomsafdelingen valgt at støtte dette projekt med, hvilket vi i bestyrelsen er utrolig taknemmelige for.
Uden dette flotte bidrag havde vi ikke haft mulighed for at løfte så ambitiøst et projekt.

Tekst: Thomas Bjerre / Foto: Johnny sørensen

Leave a Reply