You are here
Home > Nyheder >

Hobro IK ændrer træningstider

Hobro IK har siden oprykningen til Superligaen i 2014 gradvist arbejdet sig hen imod fuldtidsprofessionelle træningsforhold for førsteholdstruppen. Fra og med denne uge tager man så det sidste skridt i processen, ved at lade 1. divisionsholdet træne om formiddagen frem for om eftermiddagen.

For et år siden blev træningsmængden for fuldtidsspillerne i Hobro IK øget, så man begyndte at træne syv gange om ugen. Træningstiderne har dog fortsat primært været om eftermiddagen, hvis man ser bort fra dage med dobbelt træningspas.

Nu tager klubben så det sidste skridt hen imod fuldtidsprofessionelle træningsforhold, da der fra og med denne uge skal trænes om formiddagen. Dette for at give spillerne de bedste vilkår for at udvikle sig og restituere, og dermed give de bedste forudsætninger for at præstere i kampene i weekenden.

”Hvis vi vil i superligaen, så kræver det at vi træner under så professionelle forhold som muligt, og dermed giver spillerne bedre vilkår for både træning og restitution. Fra at vi for ganske få år siden var en mindre divisionsklub, har vi nu fået et fuldtidsprofessionelt setup. Det er en udvikling, som vi kan tillade os at være stolte af,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen – Foto: Johnny sørensen – www.DK-EVENT.dk

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top