Foto: TM&E-air-view.dk

Hobro Golfklub glæder sig til at forære en bil væk

På søndag skal to amatørgolfspillere dyste om en ny Mitsubishi Spacestar fra Jan’s Auto i Hobro ved at lave et vellykket put på Hobro Golfklubs berygtede Hul 14

Det er sjette gang, at konkurrencen finder sted og indtil nu, er det endnu ikke lykkedes nogle spillere at fravriste Hul 14 nøglerne til en spritny bil. Men hos Hobro Golfklub håber man, at det i år bliver anderledes;

Danmarks første hole-in-one klub
Det er sådan, at spillere, som i løbet af året formår at lave en hole-in-one på vores sværeste Par 3 hul, Hul 14, kvalificerer sig til, når sæsonen slutter at forsøge at putte sig til en ny bil.
Konkurrencen løber hele året rundt, for alle spillere, som spiller på vores bane, forklarer Finn Olsen og oplyser, at Hobro Golfklub var de første i Danmark, til at introducere et hole-in-one event med en bil på højkant, hver dag.

Læs også: BDO Hobro sponserer matchen

Vi er kendt i hele landet for denne konkurrence, og mange golfspillere fra nær og fjern vælger da også at aflægge vores bane et besøg, netop på grund af konkurrencen.
Bilen der dystes om på søndag er en Mitsubishi Spacestar fra Jan’s Auto i Hobro. Og hos Hobro Golfklub er man glade for, at den lokale Mitsubishi forhandler støtter op om konkurrencen.
Det er lykkes os at lave en rigtig flot aftale med Jan’s Auto i Hobro. Samarbejdet sikrer at Hobro Golfklub de næste tre år årligt stiller en ny bil på højkant i vores hole-in-one konkurrence. Det betyder meget for os, at Jan’s Auto på denne måde vælger at bakke op om hole-in-one konkurrencen og vores klub, udtaler Finn Olsen,
Og selv om det er noget af en udgift, så tror jeg, at både vi og Jan’s Auto frygteligt gerne ser, at det endeligt vil lykkes en af vores hole-in-one finalister at fravriste Hul 14 en bil.

Hul 14 på Hobro golfbane er en udfordring
Let bliver det dog ikke for de foreløbigt to hole-in-one finalister. Hul 14 er nemlig berygtet og frygtet blandt de spillere, som har kendskab til Hobro Golfklubs smukt beliggende golfbane. En af dette års hole-in-one finalister, Thomas Holm fra Hobro, går ligefrem så vidt som til at omtale Hul 14 som et lortehul. Og Finn Olsen medgiver da også, at Par 3 hullet bestemt ikke hører til blandt banens nemmeste.

Det er et meget, meget udfordrende Par 3 hul. Det er omringet af vand til én side og bunkers til de andre. Jeg plejer at joke med, at ved lige netop dette hul, får man mest ud af bare at lukke øjnene og satse hele butikken, når man slår, forklarer Finn Olsen.

Der er også hole-in-one præmier på banens andre huller
Finder man det en kende for svært at lave hole-in-one på Hobro Golfklubs Hul 14, så kan mindre også gøre det. Hos Hobro Golfklub belønner man nemlig, hver dag – hele sæsonen igennem, alle hole-in-one’s, der laves på hvilket som helst af banens Par 3 huller.
– Hvert hole-in-one på et Par 3 hul belønnes hos os med en lækker 6-retters gourmetmiddag for to på Hotel Amerika i Hobro, og så er der til vores klubmatcher sat yderligere 25,000 kroner på højkant til den spiller, som laver en hole-in-one på vores Hul 6, fortæller Finn Olsen, der glæder sig til at byde publikum velkommen til sæsonens sidste kamp, samt den efterfølgende putte-konkurrence om en bil, nu på søndag.
– Vores afslutningsmatch starter kl. 09:00 og konkurrencen om at vinde en bil løber af stablen kl. Cirka 15:00, og alle er velkomne til at komme og heppe på vores hole-in-one finalister.

Leave a Reply