Foto: Hobro Golf

Hobro Golf rykker direkte op i 4. division

Hobro Golfklub vandt i år sin pulje og har dermed sikret sig 4. division status i næste sæson. Det blev en kendsgerning, da herreholdet via en uafgjort kamp i sidste spillerunde mod Aalborg sikrede sig den direkte oprykning i puljen. Sæsonen har budt på godt spil og giver gode forventninger og resultat til en sæson i 4. division næste år.
Det er andet år Hobro Golfs førstehold rykker op, så 2 oprykninger på to år må siges at være godkendt, og holdet ser frem til at teste evnerne en række længere oppe i 2019.
Klubbens 2. hold hos herrerne var hårdt matchet i kvalifikationsrækken, men fik nogle gode matcher og flotte sejre henover året. Det var ikke nok til oprykningsspillet, men humøret i truppen er højt og man er klar til at kæmpe for succes næste sæson.
Klubbens kvinder mistede desværre midt i sæsonen deres førstesingle, idet Lærke Uhrenholt fortsatte sit studie på golfcollege i USA, og det var for stort et tab til at man kunne beholde sin status i 3. division –
Men de er klar til at tørne ud i 2019 for genvinde pladsen i 3. division, og forventningen er steget efter tilgang af nye stærke spillere.
Der vil i starten af 2019 blive afholdt et informationsmøde omkring den nye sæson, så er man interesseret i at høre nærmere omkring træningsprogram, træningstur etc, så kan man kontakte klubbens sekretariat og komme på info-listen –
Og spiller man ikke golf men har lyst til at prøve, så kan man ligeledes kontakte klubben og høre lidt omkring de begynderhold, som starter op i marts 2019.
Foto/Tekst: Hobro Golf