Foto: Børns Vilkår

Børn fra Hobro bager til fordel for BørneTelefonen

Torsdag d. 11. oktober går det løs, når børn og unge fra Hobro trækker i forklæderne og deltager i Bag for en Sag 2018. Salget af bagværket går til BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Oktober måned bliver atter fyldt med velduftende bagværk, når knap 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu en gang løber af stablen.

Brattingborgskolens SFO i Hobro vil igen i år deltage i Bag for en Sag.
“Børn og voksne i SFO’en bager en masse formkager og muffins i dagene op til, og så sælger vi den 11.oktober til forældre, lærere og den nærtliggende børnehave. Vi skriver på spisesedler, at pengene går til BørneTelefonen. Vi prøver også at sprede budskabet om vores kagesalg på en lokal Facebookgruppe. Alle er velkomne. Når man bor i en mindre by, så er folk gode til at støtte op, og mange har ofte en eller anden relation til skolen,” fortæller Torben Bailey fra Brattingborgskolens SFO, der tilføjer:

“Vi har været med i Bag for en Sag adskillige gange. Vi samler ind til et godt formål, og så forsøger vi at lære børnene at se ud over deres egen næsetip, og hjælpe andre der er dårligere stillet.”

Dermed er børn fra Hobro med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005, som giver mulighed for at have det sjovt med at bage, tale om de problemer, der kan fylde hos børn – og hjælpe.

“Vi er rigtig glade for, at så mange børn i hele landet bakker op om Bag for en Sag, og hjælper os med at sørge for, at endnu flere børn har mindst én voksen, der lytter og hjælper. BørneTelefonens frivillige rådgivere er der for børn og unge, når livet slår knuder,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

BørneTelefonen havde sidste år 50.000 samtaler med børn og unge om alt fra kærlighed og uvenskab til mobning, forældrenes skilsmisse og overgreb.

Foto/Tekst: Børns Vilkår