Home > Galleri >

God JS premiere sluttede 3-3

Hobro IK’s nyoprykkede JS hold startede søndag efterårsturneringen ud mod IF Skjold Sæby på DS Arena.

Forventningen var, at vi skulle spille frisk til, være kloge og komme med et energifyldt udtryk. Det meste lykkedes, men der var også dumme udfald, der kostede i sidste ende.

Vi startede kampen klogt ud, hvor vi stod solidt i vores defensive udgangspunkt, og når vi kom på bolden, var vi gode til at passe på den.
Vi varierede vores opspil, og vi spillede klogt skiftevis centralt og på kanten.

Vi fik dog en spand kold vand i hovedet efter 26 minutter. Sæby laver gennembrud i vores højre side, hvorefter de spiller ind centralt, en Sæby spiller modtager bolden 5 meter udenfor feltet, han vender rundt og sparker bolden resolut i den debuterende målmand, Mathias Kristensens, venstre side.

Sæby får gult kort efter 31 minutter, hvor Simon Barslund bliver nedlagt.

Vi fortsatte med at være meget på bolden, og belønningen kom  i det 40. minut. Mathias Melgaard finder en anden debutant, Mathias Trangbæk i fødderne, han tager et træk og bliver nedlagt, straffe.
På det efterfølgende straffe scorer anfører Mathias Dreyer til 1-1.

En godt præsterende og hårdt arbejdende, Mathias Trangbæk, dribler minuttet efter på tværs af feltet fra venstre mod højre, han finder Simon Barslund i fødderne, hvorefter der afleveres flot i bagerste område, hvor Mathies Skjellerup kommer i løb og header bolden i mål til 2-1.

Pausestilling 2-1 i vores favør.

Vi får gult kort til Mathias Melgaard i det 52. minut, og overlader naturligt lidt initiativ til Sæby. De straffer os i det 58. minut, hvor vi ikke er vågne nok ved et kort hjørne. De kører på langs baglinjen og spiller hårdt ind i forreste område, hvor de desværre udligner. Et lille øjebliks mentalt fravær straffes hårdere i JS fandt vi ud af. 2-2.

Vi er stadig meget på bolden og skaber flere gode muligheder. Efter 75 minutter scorer vi et skide flot mål. Kasper Vernersen spiller fra venstre side af bolden i det bagerste område, hvor en fremadstormende, og på dagen livlig Mathies Skjellerup, helflugter bolden kontrolleret fladt i det lange hjørne.

Artiklen forsætter under videoklippet – hvor os billederne fra kampen kan ses.

Desværre holder føringen kun 3 minutter. En lang bold spilles frem mod Kasper Vernersen. Han forsøger at heade bolden tilbage til vores unge keeper, Mathias, men han har i mellemtiden forladt sit mål. En hurtigtopfattende Sæby angriber løber bolden op og scorer til 3-3.

Herefter forsøger vi at sætte det afgørende stød ind, og vi er lige ved og næsten flere gange. Kampen fløjtes af og ender uafgjort 3-3.

Vi sidder i omklædningsrummet med en bittersød smag i munden. Vi er glade for vores præstation som helhed, men vi er skuffet over to fejl defensivt, som kostede os sejren på dagen.

Alt i alt er vi på tavlen, og vi viste spillemæssig og attitudemæssig kvalitet, og det lover godt frem imod de kommende opgaver.

Hobro IK – IF Skjold Sæby 3-3(2-1)
26. min. (0-1, Sæby)
40. min. (1-1, Mathias Dreyer, str.)
41. min. (2-1, Mathies Skjellerup, assist, Simon Barslund)
58. min. (2-2, Sæby)
75. min. (3-2, Mathies Skjellerup, assist, Kasper Vernersen)
78. min. (3-3, Sæby)

31. min.(gult kort, Sæby)
52. min.(gult kort, Mathias Melgaard)