You are here
Home > Nyheder >

GLS gør klar til nytårspakker

Det nye år nærmer sig med hastige skridt, og pakkedistributøren sender nu en hilsen til alle danskere om, at vi alle skal passe godt på hinanden, både når vi køber, håndterer og beundrer batterier og raketter. Og understreger samtidigt kraftigt, at fyrværkeri ikke må sendes med GLS.

Selvom fyrværkeriet ser smukt ud, så gør vi opmærksom på, at vi ikke accepterer dette i vores system. Det udgør en reel stor risiko og udsætter andre for unødvendig fare både i forbindelse med indlevering, sortering og distribution, siger Karsten Klitmøller, General Manager i GLS Denmark, og fortsætter;

Trods dette ser vi hvert år, at flere desværre forsøger at sende fyrværkeri med GLS. Vi har sågar oplevet at måttet tilkalde bombepatruljen for at få det fjernet. Derfor opfordrer vi nu danskerne til at tænke sig om og passe godt på hinanden, så vi alle kommer sikkert ind i det nye år – også vores medarbejdere.

Samarbejder med myndighederne

Når GLS opdager fyrværkeri i en pakke, kontakter de straks myndighederne, som så tager sig af resten. Er der tale om ulovligt fyrværkeri, får det alvorlige konsekvenser for både afsender og modtager.

Vi kontrollerer under normale omstændigheder ikke indholdet af pakkerne. Men ved enhver mistanke kontakter vi omgående SKAT og Politi, fortæller Karsten Klitmøller. GLS har på flere områder et tæt samarbejde med begge instanser.

Fyrværkeri giver hvert år anledning til alvorlige personskader. På landsplan blev der i forbindelse med nytåret 2016/17 registreret i alt 98 fyrværkeriskader, en stigning på omkring 30 % i forhold til året før. 1406 gange i alt blev der ringet 112.

Foto & Tekst: GLS

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top