You are here
Home > Job >

FRISK UNG FODBOLDPIGE SØGER JOB!

Jeg er en 14 årig pige, som rigtig gerne vil have et fritidsjob, og tjene mine egne penge.

Foto: Silje Rask Vernersen

Jeg har søgt mange steder i byen efterhånden, men det er åbenbart ikke så nemt at få et job, når man ikke er fyldt 15 år endnu. Jeg syntes egentlig det er drøn ærgerligt, når man nu gerne vil tage ansvar og have sit eget job. Så nu prøver jeg på denne måde…

Jeg er en ung frisk pige, som lige er startet i 8. klasse på Søndre Skole, hvilke jeg er rigtig glad for og klarer mig godt i skolen.

I min fritid spiller jeg fodbold i Rosendal – faktisk på U16 holdet, som jo er ældre end mig selv, men det gør jeg for at blive endnu bedre. Jeg elsker at det er en holdsport, hvor man er sammen om at vinde. Det er en god måde at få motion på, og da jeg går op i min krop, og at leve sundt, er det vigtigt for mig at dyrke sport.

Jeg er en åben, glad og social person, som gerne vil lære nye mennesker at kende, og har en stor vennekreds.

Jeg har længe gerne ville tjene min egne penge, og vil arbejde hårdt for det, hvis jeg skulle være så heldig at finde et job.

Jeg har aldrig været bange for at tage fat, og har heller ikke noget imod hvis det er et fysisk krævende job. Har hjulpet min far med mange ting, bl.a. at ligge gulv og kan sagtens tage fat. Jeg er vant til at hjælpe til hjemme, og har mine faster opgaver, som jeg laver for at tjene mine lommepenge. Bl.a. kan jeg gøre rent, vaske tøj og passer tit mine 2 mindre søskende på 5 og 7 år.

Jeg kan sige, at jeg har styr på mine ting, og går meget op i at der er pænt og rent. Jeg laver f.eks. tit om på mit værelse, da jeg elsker indretning. Det jeg lægger mest vægt på som person i mit arbejde er, at gøre tingene ordentligt første gang, for at undgå dumme fejl. Så hellere tage lidt længere tid om tingene, end at sjuske sig igennem. Jeg er ansvarsfuld, og holder altid mine aftaler, som f.eks. at være der til tiden, og lave de opgaver jeg får tildelt.

Jeg bor hjemme ved min mor og far i Hobro Syd, sammen med mine 3 andre søskende. Jeg er nr. 2 i flokken, og er derfor vant til at tage ansvar og hjælpe.

Jeg kan påbegynde i et evt. job fra dags dato, og er villig til at arbejde lige efter skole, om aftenen og i weekenderne.

Alt har interesse, både børnepasning, forfalden arbejde, rengøring og vil også rigtig gerne hjælpe til i en butik – evt. hjælpe på et lager til en webshop.

Jeg bor som sagt i Hobro Syd, og kan enten cykle rundt, eller tage en bus. Skulle der være et arbejde væk fra Hobro, kan jeg enten tage offentlige transportmidler eller blive kørt af mine forældre.

Håber at der er én derude, der kan bruge en frisk pige, der bestemt ikke er bange for at tage fat.

Mange hilsner

Silje Rask Vernersen

Tlf. 22 57 88 04

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top