You are here
Home > Nyheder >

Flotte Hobro-scoringer i testsejr over Skive IK

Tirsdag eftermiddag blev der spillet testkamp for enden af Mariager Fjord, hvor Hobro IK tog imod Skive IK i vinterens anden testkamp for Hobro-mandskabet.

Første mulighed i kampen tilfaldt gæsterne, da Thomas Dalgaard blev spillet fri inde i feltet. Den rutinerede angriber forsøgte med en afslutning, som Nicolaj Jørgensen i Hobro-målet dog reddede.

I den efterfølgende periode stod der Hobro på det meste, hvor særligt Pål Kirkevold, Quincy Antipas og Emmanuel Sabbi voldte Skive-forsvaret problemer.

Efter cirka en halv times spil fik vi kampens første scoring, og som så mange gange før var det Pål Alexander Kirkevold, som fik netmaskerne til at blafre. Et hjørnespark blev sendt ind i boksen, hvor Rasmus Minor steg op i en duel med en Skive-spiller. Derefter havnede bolden på kanten af feltet, hvorfra Pål Alexander Kirkevold hamrede bolden i nettet.

Kort før pausen fik skibonitterne udlignet til 1-1. Björn Kopplin forsøgte med brystkassen at tæmme bolden tilbage til målmand Nicolaj Jørgensen, men den manøvre var blevet luret af en Skive-spiller, som kom imellem de to og fik sparket bolden i mål.

Mikkel M.P. afgjorde kampen med flot scoring
I fredagens testkamp mod FC Midtjylland blev pausen benyttet til at foretage hele seks udskiftninger, men i dag blev der ikke foretaget en eneste.

Efter fem minutter af anden halvleg stod Mikkel M.P. for kampens detalje. En høj bold blev spillet frem mod midtbanespilleren, som elegant fik vippet bolden med i sit dybdeløb, hvorefter han flugtede bolden ind lige under overliggeren. En flot scoring af den unge midtbanespiller.

10 minutter senere formåede gæsterne at passere Nicolaj Jørgensen i Hobro-buret, men scoringen blev annulleret, da en Skive-spiller stod i offside.

I kampens afslutning pressede Skive på for udligningen, men gang på gang fik Hobro-forsvaret afværget. Der faldt ikke flere scoringer i opgøret, som derfor endte med en 2-1-sejr til drengene fra Mariagerfjord.

Næste testkamp finder sted i Belek i Tyrkiet, hvortil Hobro-mandskabet drager på træningslejr på fredag.