You are here
Home > Nyheder >

Farvel og goddag til medarbejdere i Hobro golfklub

Vagn Bach bød, på vegne af Hobro golfklub, velkommen til 25-30 gæster til afskedsreceptionen for et par medarbejdere og goddag til en ny på kontoret.

Ulrik Leth har i 7 år været en del af keeperteamet på Hobro Golfklubs baner. Han fik sin uddannelse her og har været en værdsat medarbejder med sin lune og en altid venlig replik og et imødekommende væsen. Han har været en del af truppen, der har leveret en fantastisk bane til stor glæde for golfspillerne. Ulrik rykker til en greenkeeperstilling i Rold Skov Golfklub, og vi ønsker ham lykke med på vejen og håber at se ham stadig på vores bane med golfkøllerne i hånden.
Birgitte Værum har efter to år fundet et nyt arbejde i Aalborg og en stor tak skal rettes til hende for hendes indsats. Resultaterne i Golfspilleren i Centrum fortæller, at golfspillere får en venlig og hjælpsom modtagelse af en altid smilende frontfigur. Det vil vi alle savne, og vi tror på at din venlige udstråling også kan bruges i dit næste job. Tak for indsatsen.

Til at fortsætte på kontoret er allerede ansat Carina Holm. Hun har i en årrække været medarbejder på kontoret i Rold Skov Golfklub, og hun har således en god viden om arbejdet, – og hun vil have let ved at tillære sig vores arbejdsgange. vi glæder os til at arbejde sammen med Carina i Hobro Golfklub.

Ude på banen er Greenkeeper Jan Lange i gang med at finde en afløsning for Ulrik Leth, og Hobro Golfklub ser frem til et samlet godt team på kontor og banen i sæsonen 2018.

Golfspillere kan også glæde sig over igangværende forandringer ude på banen. For øjeblikket drænes og renoveres sandbankers ved hul 3, – og vandet forsøges ledet uden om hul 3 og ud i sandet.

Foto tekst: (Billedet taget af: TM&E-Air-view.dk)
Green Keeper Ulrik Leth har altid været villig til en ekstra indsats for Hobro golfklub. Her er han i forgrunden i gang med renovering af sø på golfbanen, sammen med klubbens store frivillige skare af medlemmer.

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top