You are here
Home > Nyheder >

Få hjælp til at dække bordet

Hos Festshop.dk kan kunder få inspiration, råd og tips til hvordan de pynter festen pænest op

Intet skaber mere stemning til en fest, end et flot dækket og pyntet bord. Hvor mange gange har du ikke siddet på Facebook og beundret de smukke, festdækkede borde, som dine veninder har postet billeder af på deres Facebook eller Instagram?

Er man ikke vant til at matche farver, eller folde servietter, så kan det dog være noget af en udfordring at skulle pynte op til fest, så det hele er en billedserie på de sociale medier værdigt. Men, det er der heldigvis råd for.

Showroom fuld af pænt opdækkede borde
Hos Festshop.dk i Hobro har man stor erfaring med at rådgive kunder omkring borddækning m.m. til fester. I deres butik på Smedevej i Hobro har de indrettet et showroom, hvor kunderne kan hente borddækningsinspiration til konfirmationen, brylluppet, studentergildet, barnedåben og jubilæet. Her kan man i ro og mag finde frem til rette festtema, borddækning, og hvad der ellers skal bruges til festen. Alt der er udstillet i showroomet er produkter, som man kan købe eller leje hos Festshop.dk. Bliver man forelsket i en af showroomets flotte opdækninger, så er det derfor bare at give Festshop.dk’s personale besked, og de hjælper dig med at finde, mikse og matche bordpynt, service, og hvad du ellers måtte have brug for.

Få hjælp med at matche farver og folde servietter
Michele Erichsen er Festshop.dk’s borddækningsekspert. Det er hende, som har pyntet bordene i butikkens showroom pænt op til fest. Har kunder brug for sparring omkring valg af farver for dug, servietter og lignende, så står hun klar med råd og vejledning. Og selvfølgelig har hun også masser af andre ideer til, hvordan Festshop.dk ellers kan være med til at gøre festen uforglemmelig.
Jeg starter altid med at spørge ind til, hvilke farver kunden har tænkt sig skal indgå i festens tema, også sparrer vi os frem til den perfekte borddækning derfra. Har kunden ikke tænkt farver endnu, så spørger jeg om kunden er til pangfarver eller neutrale farver. Det rette farvevalg er nemlig vigtigt, hvis festpynten skal være flot og samtidig noget man kan stå inde for. Når vi først har fundet frem til det rette farvetema, så kan vi sammen begynde at koble resten på, forklarer Michele Erichsen.

Løb ikke tør for dug
For eksempel kan Michele Erichsen også hjælpe kunden med at finde det rette sæt service, hvilke glas de skal bruge, og om der måske eventuelt kunne være behov for et fadølsanlæg eller en jukebox til at peppe festen op. Og så er Michele altid påpasselig med, at kunden ikke kommer til at mangle dug, når der skal dækkes bord.

Det er tit her, at det går galt, når folk skal holde fest. De har undervurderet, hvor mange meter dug, de skal bruge til bordene. Som tommelfingerregel plejer jeg at sige, at man skal bruge 60 cm dug pr. person. Men er man i tvivl, så er det altid en god ide at spørge os, forklarer Michele Erichsen.

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top