Euronics Hadsund er klar til åbningsfest

På fredag slås dørene op til den nye butik i Mejerigade – Der er gode grunde til at kippe med flaget i Hadsund. På fredag får byen nemlig en helt ny elektronikforretning. Det sker, når Euronics åbner dørene i Mejerigade 4. Her slår radio- og tvforhandler Per Jensen dørene op til en moderne og velindrettet butik, der erstatter den hidtidige forretning i butikscentret. – Vi glæder os helt vildt til at byde kunderne indenfor, lyder det fra Per Jensen. Han har naturligvis taget hele sit dygtige og servicemindede personale med til de nye rammer. – Vi er klar til at betjene kunderne i den lokale afdeling af Europas næststørste elektronikkæde. Nu er vi på plads i lokaler, der i den grad appellerer til vores produkter. Kunderne vil opleve en stor, lys og velindrettet butik, hvor vores varer præsenteres på den bedst mulige måde, tilføjer Per Jensen.

Skarpe priser og høj service:

Per Jensen og co. blev allerede ved årsskiftet indlemmet i Euronics. Dermed blev der sagt farvel til 2tal og goddag til et nyt koncept, som ifølge indehaveren skaber markant bedre muligheder for at konkurrere på markedet. – Vi er blevet en del af en gigantisk kæde med en årlig omsætning på 131 mia. kr. Det gør, at vi har fået nogle flere muskler. Euronics er kæmpestore, og har gode aftaler med samtlige producenter. Det medfører en skarpere prissætning til gavn for kunderne. Samtidig anfægter det ikke vores selvstændighed, for i modsætning til butikker i andre store kæder, så er vi fortsat helt og aldeles frie til at agere som vi vil. Dermed kan vi fortsat yde den høje service og rådgivning, vi mener er hjørnestenen i en branche som vores, konstaterer Hadsund-forhandleren. Han hæfter sig samtidig ved det faktum, at forretningen i Hadsund er en af de første Euronics-butikker i Danmark. – Det er rigtig spændende at være med til at starte noget nyt. Og allerede nu kan vi konstatere, at Euronics er kommet til Danmark for at blive. Adskillige nye butikker slår dørene op i 2015.

Klar til fest:

Åbningen kommer naturligvis ikke til at gå ubemærket hen. Euronics Hadsund er på gaden med et flot katalog, der med garanti vil skabe trængsel. Masser af åbningstilbud indrammer begivenheden, der ifølge Per Jensen markerer en ny epoke. – Nu har vi haft adresse på butikstorvet i 35 år. Med flytningen til Mejerigade får vi en markant bedre placering i bybilledet. Der er parkering lige ved døren, og byens trafikanter kan se os fra alle retninger. Samtidig har vi fået plads til et endnu flere produkter – både på radio/tv-siden og i forhold til udvalget af hårde hvidevarer. Desuden er vores udbud af tilbehør markant forøget. Vi er med andre ord klar til at åbne et nyt mekka for elektronik. Det bliver en fest, og hele byen er inviteret, fastlår Per Jensen. Den nye forretning er i øvrigt i ét plan og omfatter 420 kvadratmeter udstilling, lager og værksted.

Leave a Reply