Dygtig parcourdreng løb med Ipad

Èn af de 170 unge på AktivFerie, vandt en særlig gave, nemlig en Ipadmini. Den unge mand har aldrigvundet noget før i sit liv, så gaven blev modtaget med stor begejstring.

På Aktiv Ferie i uge 7, var der store smil og højt humør overalt i Mariagerfjord Kommune, mens de unge ophævede tyngdekraften og afprøvede nye grænser med bl.a. skydning og dykning. Et af de helt store trækplastre var parcour, hvor 25 unge gav den gas. Her deltog den dygtige parcourdreng, Simon Kaa fra 8. klasse, og 2 uger senere fik han sig en kæmpe overraskelse, da breddeidrætskonsulenten fra Kultur og Fritid bankede på døren i klassens time på Søndre Skole. Simon var nemlig den heldige vinder af en Ipadmini i Aktiv Ferie, som blev udloddet blandt deltagerne. Simon udbryder med det største smil over besøget: ”Ej, hvor fedt! Jeg har aldrig vundet noget før i mit liv!”

Breddeidrætskonsulent, Nanna Lindhard, er også tilfreds: ”Det er skønt. at kunne glæde de unge med spændende aktiviteter i ferierne og give en gave i ny og næ til seje gutter som Simon. Og så håber jeg jo selvfølgelig på at se ham igen på Aktiv Ferie igen i uge 42”.

Simon svarer med et kækt: ”Ja, det kan du tro” og begynder derefter at fremvise nyerhvervelsen til de imponerede klassekammerater, som stimler sammen omkring ham.

Aktiv Ferie er en del af breddeidrætsprojektet og er støttet af Kulturministeriet og Nordea Fonden.

Leave a Reply