Foto: TM&E- Air-view.dk

Cafe K elever laver flotte svendeprøver – Guldmedalje til Anne Mai Seiberg

2 elever fra Cafe k i Hobro har i dag fået deres svendebrev og kan kalde sig kok og tjener. De har begge vist hvad de kan og fået lov til at udfolde deres talent på havnen i Hobro.

Kokkeelev Kasper Hilfling Hansen fra Cafe K fik udfordringer lige fra start på svendeprøven. Kaspers svendeprøve startede med at køleskabet, hvori han opbevarede råvarerne, var blevet slukket ved et uheld dagen før. Men Kasper gav ikke op og på trods af meget mindre tid til hans svendeprøve fik han et flot 7 tal.

Stegt havtaske med Hollandaisesauce – pommes anglaise– selleripuré – kanaleret svampe og syltede perleløg var hovedretten. Og til dessert lavede Kasper romflamberet banan med stegte mandler samt vanilje iscreme. Disse 2 lækre retter sikrede det flotte resultat.
Tjenerelev Anne Mai Seiberg er hvad man må betegne som et helt særligt talent indenfor tjener faget.

4 x 12 tal og 4 diplomer var udbyttet af hendes svendeprøve indenfor tjener faget. Gennem hendes uddannelse hos cafe K på Hobro Havn har hun udvist exceptionelle evner indenfor tjenerfaget, og de mange stamgæster, på Cafe k i Hobro er vilde med hende.

Hun fik Guldmedalje med 4 x 12 tal til svendeprøve – Diplom for højeste faglige karakterer -1. plads i Vin test hos Sigurd Müller i Aalborg og bedste bord og menu opsætning, med rom præmie fra Oscar Davidsen.

Artiklen forsætter under billederne:

Chefen Kim Vintersbølle var en stolt chef, da han i formiddag så hans 2 elever, få overbragt deres resultater. Det at uddanne unge mennesker, der vil give den en skalle for at lære restaurantfaget, ligger Kim Vintersbølle meget på sinde.
Hos Cafe K får alle mand lov til at være en del af holdet, og derved sikrer jeg at mine elever kan deres ting, når de er udlærte -Udtaler Kim og fortsætter – At være kok eller tjener er en fantastisk uddannelse og jeg er stolt over at have 2 gode elever udlært i dag. Det er sku flot at Mai har lavet en guldmedalje til hendes svendeprøve.

Cafe K uddanner løbende elever og de har alle lært håndværket fra bunden af. Et besøg på Cafe K er derfor altid en go oplevelse. Hvad de 2 udlærte skal fremover er ikke afklaret. Men med de flotte resultater, ligger verden åben for dem begge.

Foto/Tekst: TM&E- Air-view.dk

Leave a Reply